Familj

Mamman tar en titt på familjefotot – ser något och får sitt livs chock

Annons
av extraextra
29 maj, 2020
Annons

Efter att Katie och Tom hade fått sitt senaste barn ville de dela med sig av en familjebild till resten av världen.

Men en detalj i bilden är riktigt skrämmande.

Annons

Katie frågade grannen om han kunde ta en bild av hela familjen i deras trädgård. Tom la en arm om henne och barnen log fint när fotot togs. Men när Katie tog en titt på fotot senare fick hon sitt livs chock.

Det kanske ser ut som ett helt normalt familjefoto, men något är fel. Kan du se vad det är?

Det ser ut som den fina familjen enbart sitter fint och poserar i deras trädgård men det är något mer.

Efter att Tom och Katie välkomnade sin son till världen tidigare samma vecka, bestämde de sig för att ta ett foto av den helt nya familjeuppdateringen med sina två små flickor. Tanken var att skicka bilden till släktingar runt om i landet. Men när Katie tittade på fotot igen, blev hon så chockad att tårarna fyllde ögonen.

Förlorade ett barn under graviditeten

Efter födelsen av den lilla pojken, kallad Hugo, hade en intensiv tid avslutats. Paret hade förlorat ett barn under Katies graviditet. Tre år gamla Bryan hade dött tidigare samma året efter att ha blivit påkörd av en bil. Trots deras yngsta barns födelse var deras sorg fortfarande enorm.

Med andra ord verkar familjefotot som en glad bild, men tyvärr finns det en sorglig historia bakom det. Tomhet och lycka verkar samlas. Tom, Katie, Hugo, Jennifer och Audrey poserar på bänken i deras trädgård. Men låt oss titta närmare på bilden.

Om du tittar noga kommer du att se att Audrey, flickan längst till vänster, har en hand på armen. Men vems hand är det? Hennes syster bredvid har nämligen båda händerna snyggt i knät.

Efter att Katie såg fotot blev hon chockad! Var det kanske den döda Bryan? Ville pojken låta sina föräldrar veta att han fortfarande var där och vakade över dem?

Dela på Facebook
Annons