Familj

Mannen gömmer sig vid sidan av gatan – vill lära flickvännen att inte gå ensam hem i mörkret

Annons
av extraextra
25 oktober, 2019
Annons

En pojkvän ville visa sin partner vad som skulle kunna hända när hon går hem ensam i mörkret.

Men det visade sig gå sämre än planerat.

Annons

Pojkvännen blev mer och mer orolig över hans flickväns rutin med att gå hem ensam i mörkret. Därför kom han upp med en välmenande-plan som skulle visa henne hur farligt det faktiskt är.

På Reddit förklarar han hur hon pendlar fram och tillbaka till jobbet – men vägrar att ta en buss eller taxi från närmaste tågstation för att hon vill spara pengar, trots att han erbjudit att betala flera gånger.

När han insisterar på att plocka upp henne vägrar hon att berätta var hon är. Han blir bara mer och mer orolig för hennes säkerhet.

Varje natt ringer hon honom på hennes 1 timmes lång promenad för att berätta att något skrämmer henne, det kan vara allt från en buske till att ingen annan syns utomhus. När han erbjuder att plocka upp henne säger hon att det inte är någon stor grej.

Bildkälla: Pixabay

När detta pågick under en längre tid och började komma emellan han och hans rutin, valde den 20-åriga mannen att försöka sig på något nytt för att lära henne hur farligt det faktiskt är.

”Häromnatten när hon var nära hemmet, väntade jag i hörnet av gatan.”, Säger han och fortsätter:

När hon gick förbi hoppade jag ut för att skrämma henne. Hon skrek och tappade sin telefon”.

Jag förklarade för henne att jag försökte få henne att förstå vad som skulle kunna hända om hon inte får skjuts hem, men hon var fortfarande jättearg.”

Alla som hon berättat för tycker att det är jag som är skitstöveln, men jag tycker att hon verkligen behövde en verklighetskontroll.”

Främlingar håller med flickvännen

En skriver: ”Du är helt klart skitstöveln. Du hoppade ut från buskarna för att skrämma en ung kvinna som går ensam hem mitt i den mörka natten, som redan är orolig över att gå hem förresten vilket helt klart klassas som en dum grej att göra.”

”Men här är grejen – du är skitstöveln för att du gjorde det när du redan visste att hon var orolig över det.”

En annan kommenterar: ”Som en kvinna är det en av våra värsta mardrömmar att vara någonstans ensam i mörkret och bli kidnappad eller attackerad av en främling, vilket är nog precis det hans flickvän trodde det var som hände när han hoppade ut för att skrämma henne.”

Han kunde också ha gett henne en hjärtattack, seriöst

En tredje kommenterar att flickvännen kan ha lärt någonting efter allt: ”Läxan som hon lärde sig och kommer ta med sig ur detta är att hennes pojkvän är en känslokall skitstövel.”

Dela på Facebook
Annons