Djur

Mannen stannar bilen i sista sekund – brister totalt när han inser att någon klistrat fast kattungen på vägen

Annons
av extraextra
11 december, 2019
Annons

När Chuck Hawleys var på väg till jobbet en mörk oktobermorgon i Salem, USA, såg han något ovanligt på vägen. Bilarna swischade förbi föremålet i full fart och även Chuck trodde att det bara var en låda.

Men han bestämde sig ändå för att stanna och kolla vad det var och i ett Facebook inlägg skriver han om händelsen.

Det som stod där mitt i vägen omringad av bilar i hög hastighet var faktiskt en liten kattunge som hade blivit fastklistrad mot marken.

Annons

”Jag tänkte att den kanske hade trampat i klister någonstans, men när jag tittade närmare såg jag att tassarna var helt täckta. Hon var kall, blöt och bokstavligen fastlimmad i vägen”, skriver han i Facebook-inlägget.

So I’m driving down the road this morning and the cars in front of me are driving over a black thing in the road. It’s…

Publicerat av Chuck Hawley Fredag 19 oktober 2018

Chuck berättar även om hur han i panik försöker få stopp på trafiken för att sedan sätta sig och försöka få loss den stackars kissen.

– Det var enkelt att få loss hennes framtassar, men baktassarna satt hårt, så jag fick skrapa loss klistret från vägen och ta med det, säger Chuck.

Efter att han kunde frigöra henne från vägen tog han med henne till jobbet och sedan åkte de till veterinär för att få bort det sista av limmet från tassarna.

– Det här är det värsta jag sett. Man undrar vad som får någon att göra något sådant här. Det är hemskt, kommenterar veterinären.

Publicerat av Chuck Hawley Söndag 21 oktober 2018

Chuck bestämde sig för att behålla kattungen och har gett henne namnet Sticky

Hans inlägg på Facebook har fått en rejäl spridning på nätet och trots att han är besviken på personen som gjort detta mot Sticky, är han glad att det finns många människor som håller med om att det är fruktansvärt gjort.

– För varje idiot som limmar fast en kattunge på vägen finns det 400 000 personer som inte skulle göra det. Jag är glad att folk har funnit hopp i den här kattungen, säger Chuck.

Helpless animal found glued to the road

There was something in the road in desperate need of help. It was tiny and furry and glued to the pavement

Publicerat av Animalkind Stories Fredag 2 november 2018

Vilken hjälte!

Dela på Facebook
Annons