Nöje

Måns Zelmerlöw berättar om sin relation med Ciara: ”bråkar mycket”

Annons
av extraextra
13 oktober, 2019
Annons

Måns och Ciara Zelmerlöw är nygifta

Artisten berättar om relationen med hustrun i Nyhetsmorgon.

Annons

Den 5 september i år gifte Måns Zelmerlöw, 33, sig med kärleken Ciara Zelmerlöw, 32. Bröllopet var i Kroatien och följarna kunde se den storslagna festen genom sociala medier.

När Måns Zelmerlöw gästade Nyhetsmorgon i söndags pratade han om sin relation med hustrun. Han berättar bland annat att de träffades på ett bröllop – och att det inte var kärlek vid första ögonkastet.

– Hon var totalt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen och jag kämpade och kämpade men fick ingen respons alls. Men sen jobbade jag vidare några månader och till slut skrev jag att ”jag kommer över till England för att träffa dig” och då sågs vi och på den vägen är det.

När programledaren Jenny Alversjö, 45, frågar vad det var som fick Måns och Ciara att falla för varandra svarar Måns:

– Jag tror att vi hittade varandra i humor och att vi har exakt samma form av sarkasm och ironi till allt. Det kändes bara rätt.

Bildkälla: Instagram

Måns om bråken med Ciara

I söndagens program avslöjade Jenny Alversjö att en av Måns nya låtar handlar om att makarna bråkar mycket varpå Måns erkänner detta.

– Den handlar om att vi bråkar mycket. Jag tror att det är bra att vi gör det, att man får rensa luften och börja på ny kula tiden och att det inte ligger något gammalt groll i bakvattnet hela tiden. Jag tror att vi älskar varandra mer på grund av att vi bråkar, säger Måns.

I sin relation med Ciara Zelmerlöw har han lyckats inse hur viktigt det är att man faktiskt kommunicerar med sin partner.

– Jag tycker inte att det är speciellt kul att parata men jag har insett att det är väldigt nyttigt i ett förhållande att vara öppen med saker och ting, säger Måns Zelmerlöw.

Bildkälla: Instagram

Dela på Facebook
Annons