Allmänt

Mänskliga Ken-dockans drastiska beslut – efter kroppsförändringen

Annons
av extraextra
14 november, 2019
Annons

Rodrigo Alves började plastikoperera sig för flera år sedan och han såg snabbt ut som en levande Ken-docka.

Nu har han tagit ett drastiskt beslut efter kroppsförändringen.

Annons

Rodrigo Alves, 36, har blivit känd världen över som den ”mänskliga Ken-dockan”. Under de senaste åren har han lagt sig under kniven ett 60-tal gånger och spenderar flera miljoner på plastikoperationer.

Rodrigo började sin utseenderesa för åtta år sedan och han har genomgått både mindre och större ingrepp för att se ut som han gör idag.

En av de mest uppmärksammade ingreppen han gjort är att fixa ett fejkat sexpack på magen för sju år sedan.

View this post on Instagram

#kendoll #ken #barbie #plastic #instagay #fit #cute #tanned #smooth

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Utöver sexpacket har han även gjort brösten större, gjort större armar och rumpa, han har dessutom lagt in fillers och botox i ansiktet, gjort ansiktslyft och flera näsoperationer. Han har dessutom gjort hårtransplantation och tagit bort fyra revben.

Det hela har gått så långt att han inte är i närheten av den person han var när han startade sin resa och nu har han gjort en drastisk förändring.

De fejkade magmusklerna Rodrigo opererade in för sju år sedan har han nu valt att ta ut och istället har fettet sprutats in i skinkorna för att göra de större, rapporterar Mirror online.

View this post on Instagram

One of the best pleasures in life is #food which makes memories ! @wkohsamui @whotels loveislove #thailand #kohsamui #burger #burgerlover #beach #whotel #rodrigoalves #dg #travel #loveislove #foodlover #dollface #doll #beauty

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Rodrigos egna ord om beslutet

Ingreppet fick man se i en tysk tv-dokumentär och där förklarar Rodrigo även anledningen till beslutet.

– Trots att det var många som tyckte de var fantastiska så tror jag inte att det skickade de rätta signalerna, eftersom jag inte tränade för dem utan bara betalade för dem, säger Rodrigo Alves i dokumentären, enligt Mirror online.

Han fortsätter:

– Sexpacket matchade inte resten av min kropp och det började se lite fånigt ut.

Under ingreppet förflyttades mellan tre till fem liter fett från Rodrigos mage till hans rygg och rumpa.

– Jag ser alla mina plastikoperationer som en utveckling av mig som person! Jag ville aldrig se ut som en Ken-docka, eller vara en Ken-docka. Jag ville bara vara unik och visa världen att allt i livet är möjligt, säger han i dokumentären.

Dela på Facebook
Annons