Mat

Marabou släpper en helt ny smak av äppelpaj – då finns den att köpa i butik

Annons
av extraextra
21 april, 2020
Annons

Marabou släpper nu ytterligare en nyhet.

Denna gång med smak av äppelpaj och kanel – som garanterat kommer att gå hem hos alla fika-älskare!

Annons

Gillar du både äpplen och fika? Då är Marabous nya smak något för dig. Det nya tillskottet är en limitied edition version med smak av äppelpaj som innehåller både bitar av äpple och kanelkex, och vi kan inte bärga oss till vi får smaka på en tugga!

Enligt Instagramkontot Testgranaten, som recenserar och smakar olika nyheter av godis, glass och annat gott, är Marabou med äppelpaj en väldigt söt chokladkaka som smakar rikligt med äpple och kanel.

I och med det beskrivs den också som den perfekta chokladkakan att dela med någon annan. Kanske kan du bjuda din älskling på denna nyhet när den kommer ut i butik?

View this post on Instagram

FREDAGSPEPP! Nya Marabou Äppelpaj innehåller bitar av äpple och kanelkex. Tagga alla som vill smaka! Tack för tips @smaktest som berättar att @happycandymalmo snart får in nyheten, vecka 18. Alternativ källa; Dabas.com. #marabou #marabouäppelpaj #nyhet #nyttibutik #fredag #äppelpaj #choklad #chocolate #happycandy

A post shared by Sockerbiten.org (@sockertweeten) on

Då kommer den ut i butik

Marabou själva har inte ännu gått ut med information om när nya Marabou med äppelpaj kommer vara tillgängliga i butik. Men enligt Instagramkontot Sockertweeten, som testar nyheter inom godis, glass och läsksmaker, kommer den nya smaken att finnas tillgänglig från och och med vecka 18.

Är du en av dem som älskar choklad? Då har vi glädjande nyheter. Marabou har även släppt en annan sockerbomb – Big Taste Strawberry Cheesecake – som redan nu finns att köpa i Hemmakvälls-butikerna.

View this post on Instagram

DEN KOMMER! 17 april kommer Marabou Big Taste Strawberry Cheesecake till @hemmakvall_sverige 🎉 Sockerbiten har självklart provat den, recension finns på sockerbiten.org/tag/big-taste (eller sök efter ”big taste” ⬆️⬆️⬆️ Tagga alla som taggas bör!!! @marabousverige #maraboubigtaste #marabou #bigtaste #strawberrycheesecake #maraboustrawberrycheesecake #choklad #godis #nyhet #nyttibutik

A post shared by Sockerbiten.org (@sockertweeten) on

Dela på Facebook
Annons