Nöje

Maria Forsblom kan inte hålla tillbaka känslorna i direktsändning för en oväntad gäst: ”Nej men sluta!”

Annons
av extraextra
11 september, 2019
Annons

Maria Forsblom är en omtyckt och populär programledare i TV4:s Nyhetsmorgon.

Tittarna jublade när hon kom tillbaka från semestern och på senaste tiden har hon haft Sebastian von Sivers Haage vid sin sida i studion.

Annons

Maria Forsblom fick några oväntade gäster som fick henne att tappa hakan under söndagens program.

Söndagen var inte någon vanlig dag för Maria, för hon fyllde nämligen år samma dag som hon berättar för tittarna om morgonens händelser.

Programledarens 37-årsdag uppmärksammades flera gånger under programmet, och gästerna gratulerade henne efter sina intervjuer.

Det var dock några andra gäster som klev in i studion, och Maria Forsbloms känslor svämmade över.

View this post on Instagram

💙T❤️A💜C💛K💚 Tack för sms, hejarop, kramar, meddelanden och alla andra sätt som ni gratulerat mig idag. Födelsedagen fick en härlig, och tidig, start med gäster och kollegor (TACK för blommor och tårta!) På bild 2 står tjejerna som fick mitt hjärta att slå lite extra imorse! Emma Örtlund & @fridajonsvens Jag är SÅ glad att ni kom till @nyhetsmorgon och berättade om modevisningen för allas lika värda! Lycka till i USA! Ni kommer att rocka catwalken 🤜🏽🤛🏽 8 september 2019 blev en väldigt fin dag. TACK igen!

A post shared by Maria Forsblom (@mariaforsblom) on

Mitt under programmets sändning överraskades Maria Forsblom av sin sambo, Emil Hägglöf, och de två sönerna Milan och Matheo.

”Nej men sluta! Nej men älsklingarna!”, utbrast Maria när hon såg vilka det var som plötsligt dök upp vid hennes sida.

Efter kyssen med sin sambo blev det härliga kramar med barnen.

View this post on Instagram

GRATTIS än en gång på födelsedagen @mariaforsblom 💐🎂🎁🎉

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

Maria tackar så mycket för de fina gratulationerna och uppvaktningen av sin sambo. Hon passade även på att gratta alla andra födelsedagsbarn som också fyller samma dag.

”Men alltså, tack snälla fantastiska kollegor och alla som skickar hälsningar. Kram till er! Och grattis tillbaka till alla som också fyller år i dag!”, sa hon i programmet.

Dela på Facebook
Annons