OJ

Martina från Gävle har opererat sig 200 gånger för att se ut som en seriefigur

Annons
av extraextra
14 april, 2019
Annons

De flesta av oss nöjer sig med hur vi ser ut men det finns dom som gärna vill sticka ut lite extra och inte alls har några problem med att förändra deras yttre.

Plastikoperationer har blivit allt vanligare de senaste decennierna och en som har tagit plastikoperationer till en helt ny nivå är svenska Pixee Fox.

Annons

28-åringen kommer från Gävle och har gjort över 200 plastikoperationer till en total kostnad på över 5 miljoner kronor.

Pixee Fox gästade för en tid sedan de brittiska TV-programmet ”This Morning”, där hon berättade om sina operationer som totalt förändrat hennes utseende.

View this post on Instagram

#fitness #body #plasticsurgery #waisttraining #livingcartoon #humandoll #girl #beautyandthebeast

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on

– Jag hade en bild av mig själv i huvudet som inte matchade det jag såg. Det var inte att jag ogillade hur jag såg ut, sa hon då i programmet.

Hon beskriver sig själv som ”den levande seriefiguren” och hon ser sin kropp som ett vetenskapligt projekt.

– För mig handlar det om att skapa en skulptur, men jag gör det med min kropp. Jag skriver vetenskapshistoria, jag är en pionjär inom skönhetsindustrin, sa hon i programmet.

View this post on Instagram

😍😍😍😍😍😍 feel like a princess in my hair💓💓💓💓@hairsharestockholm #hairsharestholm #princess #livingcartoon #plasticsurgery #waisttraining #fitnessgirl #humanbarbie #humandoll #tightlacing #corset #corsettraining #swedishgirl #hourglasfigure

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on

Pixee Fox har opererat brösten, näsa, ögonlocken, underlivet, ändrat ögonfärg och det kanske mest extrema ingreppet var då hon tog bort sex revben för hon ville ha en ”getingmidja”.

Att ta bort revben för att få en ”getingmidja” var hon först i världen med att göra.

– Det är inga bekymmer med min hälsa. Revbenen är ju där för att skydda de inre organen och får jag en smäll så är jag mer exponerad. Men så länge jag skyddar mig själv kommer jag vara okej, sa hon.

View this post on Instagram

No makeup. It is all permanent tattoos by @beauty.creation . check out her awesome permanent makeup. I can't wear makeup for a few more weeks because if my eyelash transplant. But it is healing well. #permanentmakeup #permanenttatoo #makeup #livingcartoon #lifeinplastic #humandoll #humanbarbie #plasticsurgery #plasticdoll #fitnessgirl #swedishgirl #tightlacing #corset #waisttraining #corsettraining

A post shared by Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox) on

Hennes nästa projekt är att genomföra ett ingrepp som hon, tillsammans med en plastikkirurg i Los Angeles har uppfunnit. Men de ingreppet vill hon inte avslöja, men hon säger att de kommer handla om ”nacken uppåt”.

Pixee Fox har över 500 000 följare på Instagram.

Här nedan kan du se TV-programmet med svenska Pixee Fox.

Dela på Facebook
Annons