Allmänt

Melissa har varit fri från heroin i 1 år – Se nu hennes otroliga förvandlingen

Annons
av extraextra
24 mars, 2020
Annons

Melissa Lee Matos hade missbrukat heroin under lång tid.

Men bara ett år efter att hon slutat med drogerna hade hennes utseende förändrats helt.

Annons

Facebookinlägget som dokumenterar hennes otroliga resa har delats över 50 000 gånger – och det är inte svårt att förstå varför.

Att komma tillbaka från ett missbruk är inte det enklaste. Men med rätt behandling, stöd och vilja går allt. Den här kvinna trotsade alla odds och resultatet är fantastiskt.

Publicerat av Love What Matters Söndag 23 juli 2017

På Facebook delade Melissa Lee Matos en gripande text och ännu otroligare bilder. Hon delade med sig av sin resa som missbrukare för att inspirera andra. För att ge hopp, skriver Mx Dk.

”Om du läser det här meddelandet och går igenom samma smärta som jag gjorde så ber jag dig att räcka ut handen. Jag dog mer än en gång. Jag har nu hittat liv. Jag lovar dig, det finns hopp. Det finns friskhet. Det finns frihet och nykterhet och du är värt det.”

Melissa var beroende av heroin men lyckades tillslut sluta. När hon varit drogfri i ett och ett halvt år delade hon med sig av sin starka resa. Hon berättar i sitt inlägg att bilderna visar vad hennes man och hennes barn behövde leva med. Idag ser hon helt annorlunda ut, skriver Mx dk.

Så här skriver hon i sitt inlägg på Facebook:

”Jag har ALDRIG delat detta tidigare. Jag är inte säker på att jag någonsin hade tänkt det heller. Det är extremt svårt för mig på så många sätt. Men för många människor dör. Jag har vänner som behöver se detta. Det går utöver vad mina ord kan åstadkomma. Detta är överlägset det mest råa jag har delat med världen.

Jag heter Melissa och är beroende. Jag har varit ren och i återhämtning i ungefär ett år och fem månader. Nedan hittar du extremt oroande bilder av mig när jag var aktivt beroende. Det var så jag såg ut dagligen i åratal. Det här fick min man hantera. Det här är vad mina små flickor fick stå ut med. Det var vad min familj och mina vänner såg vid de sällsynta tillfällen som jag lämnade huset. Jag var sjuk. Jag var döende. Jag var så långt borta, jag trodde att jag ALDRIG kunde återhämta mig. Jag var så förlorad att jag inte kunde föreställa mig ett liv utan att missbruka. Jag ville bara dö. Jag insåg inte att jag knappt levde.”

Publicerat av Love What Matters Söndag 23 juli 2017

Hon fortsätter berätta hur hon fått hoppet tillbaka:

”Om du läser detta och genomgår samma smärta som jag gjorde, ber jag dig att be om hjälp. Jag dog mer än en gång. Jag har nu hittat livet. Jag lovar er, det finns hopp. Det finns återhämtning. Det finns frihet och lugn och du är värd det.

Du behöver inte lida längre. Du är inte ensam. Räck bara ut din hand, jag är här.”

Publicerat av Love What Matters Söndag 23 juli 2017

Så här ser hon ut nu:

Dela på Facebook
Annons