Nöje

Molly berättar: Därför tog det slut med Danny

Annons
av extraextra
7 maj, 2019
Annons

Det är nog väldigt få som har missat att artisterna Molly Sandén och Danny Saucedo bröt sin förlovning och gick skilda vägar tidigare i år.

Nu berättar Molly för första gången om varför det tog slut mellan dem.

Annons

View this post on Instagram

🌴a

A post shared by Molly Sandén (@m0llys) on

Det var Molly som droppade bomben om att paret hade gjort slut i samband med att hon gästade ”Gry Forsell med vänner” i Mix Megapol.

Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, hade varit ett par i 6 år och förlovade i över 2 år innan kärlekssagan kom till sitt slut.

Berättar vad som hände

Efter uppbrottet har de båda uttalat sig föga om vad som hände. Men i en intervju med Dagens Nyheter öppnar Molly äntligen upp sig om vad det var som hände.

Trots att båda två har släppt musik som handlar om deras relation och om uppbrottet har de aldrig svarat på det i en intervju.

– Jag ville vara någon för honom innan jag visste vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, säger hon till tidningen och fortsätter sedan:

– Jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans.

View this post on Instagram

forever kiddo

A post shared by D A N N Y S A U C E D O (@dannysaucedo) on

Vill varandra väl

Trots uppbrottet tycker de inte illa om varandra, utan vill varandra väl.

– Han har ju rätt att berätta sin sida av historien också. Det är ingen tävling, jag vill honom bara väl. Vi har försökt sköta det så snyggt som möjligt, och båda två tycker att det var rätt att göra slut, säger hon till Dagens nyheter.

Att vara två offentliga personer som har gjort slut är svårt, men de båda har lyckats hålla det på en bra nivå.

– Folk är intresserade av ens privatliv, och det förstår jag, eftersom jag är en offentlig person, och det är även Molly. Men det finns inget mer att säga än att vi älskar varandra, men det är slut, sa han i Nyhetsmorgon på TV4 i mars.

Dela på Facebook
Annons