Hemsk

Molly skickade iväg ett sista meddelande – minuter senare attackerades hon av sitt ex

Annons
av extraextra
4 februari, 2019
Annons

Molly McLarens, 23, mördades av sitt ex. Allting avslöjades i hennes sista sms bara minuter innan mordet.

Det var i juni 2017 som 23-åriga Molly McLaren hittades mördad i sin bil i Storbritannien. Ganska snart riktades misstankarna om att det var exet Joshua Stimpson, 26, som låg bakom mordet, skriver Unilad.

Träffades på Tinder

De träffades på den populära dejtingappen Tinder och blev snabbt ett par. Men efter ett tag började Molly känna av dåliga vibbar och gjorde därför slut, men Joshua bönade om en andra chans.

Annons

När hans känslor inte blev besvarade började han bete sig illa. Bland annat genom att terrorisera henne och skriva falska anklagelser om att Molly hade ett drogberoende på sociala medier.

Tillslut gick det så långt att han gick till attack mot Molly som satt i sin bil. Där högg han henne med kniv i huvudet och nacken tills hon dog av skadorna.

Sista sms:et

Molly hade förmodligen känt på sig att något dåligt skulle hända för bara några minuter innan exets attack skickade hon ett meddelande till en väninna.

”Det känns som att jag måste f*cking kolla över axeln hela tiden”

Molly har skickat flera sms till sina vänner där hon skriver om hur exet har betett sig och hur deras relation var. Sms:en användes som bevis under rättegången.

I rättegången kom det fram att hon sms:at en vän och skrivit att det kändes som att hon ”ständigt gick på äggskal” under relationen. Och att hon var rädd att Joshua skulle skada henne fysiskt.

Vilket straff Joshua kommer få är fortfarande oklart.

Dela på Facebook
Annons