Nöje

Mollys hårda markering – efter uppbrottet med Danny

Annons
av extraextra
23 maj, 2019
Annons

Molly Sandén och Danny Saucedos uppbrott har fått mycket uppmärksamhet i media sedan ett par månader tillbaka.

Nu ryter Molly ifrån efter frågorna om Danny.

Annons

I början av mars tidigare i år avslöjade Molly Sandén, 26, att hon och Danny Saucedo, 33, hade gått skilda vägar – efter förlovning och sex års förhållande.

Efter uppbrottet har båda två bara sagt bra saker om varandra och att de vill varandra väl.

Hårda markering

Men nu ryter Molly ifrån.

I en intervju med Elle säger hon att hon är trött på att svara på frågor om expojkvännen.

– Jag vill inte prata för honom, han får prata för sig själv, säger hon till Elle.

View this post on Instagram

Fan va man älskar det här guldfiltret sk solen. Älskar också att mitt hår matchar 💁🏼‍♀️ Tack igen @marrehitti som gjorde det omöjliga möjligt ✨Du är GULD

A post shared by Molly Sandén (@m0llys) on

Vill inte förknippas

Nu har både Molly och Danny släppt musik som handlar om den sista tiden i deras förhållande och om uppbrottet.

Att vara med en person som är känd och artist har tagit hårt på Molly som känt att hon alltid förknippats med Danny och att hon inte är sin egen människa.

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd, säger hon i intervjun med Elle.

View this post on Instagram

Fint snack med @goteborgsposten inför turnépremiären på trädgården i Göteborg på lördag. Kmr bli galet! Fest är bäst i gbg ju🤷🏻‍♀️ (Bild Anna Svanberg)

A post shared by Molly Sandén (@m0llys) on

Därför tog det slut

Molly har tidigare berättat att anledningen till uppbrottet är för att hon är en annan person nu jämfört med den hon var för 6 år sedan när de träffades.

– Jag ville vara någon för honom innan jag visste vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, sade hon till DN och fortsatte sedan:

– Jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans.

Dela på Facebook
Annons