Familj

När mamman packade dotterns matsäck gjorde hon ett stort misstag – som fick läraren att ringa hem

Annons
av extraextra
8 april, 2020
Annons

Att göra en miss ibland är okej, men den här mammans brutala miss fick henne antagligen att skämmas rätt mycket.

Det dottern fick med till skolan hade fått vem som helst att tappa hakan.

Annons

Ibland när man är morgontrött kan det bli så att man råkar missa en del saker, som att ställa mjölken i skafferiet eller häller kaffet i frukostskålen. Men det den här mamman råkade göra är på en helt annan nivå, skriver australiensiska News.

När hon förberedde sin femåriga dotters lunchlåda bad hon nämligen dottern att själv gå till frysen och hämta en fryst juice att ta med. Vilket dottern också gjorde.

Senare på dagen fick mamman ett samtal från dotterns bekymrade lärare som undrade varför i hela friden femåringen hade med sig en hallonjuice med alkohol i.

Mamman blev så klart lite ställd, men förstod snabbt vad som hänt. Hon förvarade nämligen sina frysta Smirnoff-drycker i samma låda i frysen som juicerna.

Dottern hade alltså gått och hämtat, vad hon trodde, var en frusen juice. Men istället var det en alkoholhaltig drink.

Mamman berättade om den pinsamma händelsen i ett inlägg på sin Facebook, där hon skrattar åt sin egen klumpighet. Inlägget har nu blivit viralt och flera andra mammor har skrattat gott åt misstaget.

Som tur var kunde även lärarna ta missen med ett skratt.

”De var väldigt snälla runt det. Jag gjorde det till ett skämt (det var ju uppenbart oskyldigt från min dotters sida). Jag bad om ursäkt för att jag inte packat tillräckligt så det räckte till alla lärarna, och de skrattade tacksamt”, skriver mamman i inlägget, rapporterar News.

Ja, så kan det helt enkelt gå.

Dela på Facebook
Annons