Nöje

Nicole Falcianis erkännande om sorgen – efter uppbrottet med Eric Saade

Annons
av extraextra
20 maj, 2020
Annons

Nicole Falciani och Eric Saade skulle ha gift sig i slutet av maj, men förra veckan kom beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Nu berättar Nicole mer om uppbrottet och sorgen.

Annons

Under fredagskvällen förra veckan gick Nicole Falciani ut med att hon och Eric Saade bestämt sig för att gå skilda vägar. För bara ett par veckor sedan var paret i full gång med att planera sitt bröllop som skulle ha ägt rum i Toscana i Italien i slutet av maj i år, men på grund av coronaviruset blev bröllopet uppskjutet.

Och nu blir det, av förklarliga skäl, inget bröllop alls.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev Nicole i ett inlägg på sin Instagram där hon först bekräftade den tunga nyheten för sina följare.

Hon avslutade med att tillägga att varken hon och Eric skulle kommentera uppbrottet ytterligare just då. Eric har fortfarande inte uttalat sig om uppbrottet, men Nicole berättar nu mer om den stora sorgen.

View this post on Instagram

I SAID YEEEEEEEEEEEEEES 💍 @ericsaadeofficial

A post shared by NICOLE FALCIANI (@nicolefalciani) on

Nicole Falcianis nya ord om uppbrottet

I ett öppet och ärligt inlägg beskriver hon hur det känns att hon och Eric inte längre är ett par.

”Ångesten äter upp mig inifrån. Tårarna slutar inte rinna. Trycket över bröstet blir grövre och grövre. Känns som att jag ska dö. Tror jag kommer dö. Mina ögonlock är uppsvullna efter alla tårar, jag har ont i huvudet och sömnsvårigheterna. Aptiten är som bortblåst och minnet sviker. Känns som att jag lever i ett vakuum. Vet varken in eller ut”, skriver hon i ett nytt inlägg på bloggen.

Hon fortsätter:

”Alla runtomkring mig säger att det kommer bli bra tids nog. Och innerst inne vet jag, att det nog är sant. Men jag kan inte se det nu. Kan inte känna det nu. Mitt hjärta har aldrig gjort så ont i hela mitt liv. Det är sönder. Splittrat i tusentals bitar. Att ta djupa andetag smärtar. En sån basal sak som att andas, blir helt plötsligt svårt.”

Dela på Facebook
Annons