Nöje

Nu berättar Kristin Kaspersen om känslorna i Let’s Dance – utbrott och rädsla

av extraextra
15 april, 2019
Annons

Kristin Kaspersen och danspartnern Calle Sterner har blivit storfavoriter i ”Let’s Dance”.

Nu berättar Kristin om utbrotten bakom kulisserna.

Annons

Redan sedan starten av årets Let’s Dance har Kristin Kaspersen, 49, och hennes danspartner Calle Sterner, 29, varit storfavoriter av både jury och tv-tittare.

View this post on Instagram

Vill bara tacka alla ni som röstade på oss i fredags. Så oerhört tacksam vi får dansa vidare. Jag lever min dröm. TACK! Och tack bästa @callesterner för du står kvar och envist fortsätter nöta när jag inte fattar nåt. Du får mig att tro på mig själv och våga anta alla utmaningar. Det är en lycka att spendera så många timmar med dig och du är världens bästa lärare, underbar vän och en enorm glädjespridare. Nu är vi redan på väg in i nästa dans och jag älskar varje steg jag får ta även när det är ASSVÅRT men alltid lika GALET ROLIGT! #kristinochcalle #letsdancese @tv4letsdance Pic by @annikaberglundphoto

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Nu berättar hon om utbrottet som hände under träningen.

– Vi har tränat extra många timmar och jag har haft svårt att fatta stegen. Alltså det har varit väldigt svårt och rörigt. Man vill så mycket. Så mitt topplock gick, säger hon till Nöjesbladet.

Hennes danspartner Calle ser hennes utbrott som något positivt.

– Det är så gött att se att hon blir förbannad när hon tränar för det betyder att hon verkligen bryr sig, säger han.

View this post on Instagram

Magiskt att få dansa vals med @callesterner . Hoppas ni tyckte om vår vals💃🏼🕺🏻💗 @tv4letsdance #kristinochcalle #letsdancese

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Tankarna om att det är en hård tävling och att allt kan hända börjar göra sig påmind.

– Jag känner så klart av att det är en tävling, men anledningen till att jag vill så mycket och blir förbannad är att jag så väldigt gärna vill vara kvar. Jag vill inte att någon ska behöva åka, men så är det, säger hon till Aftonbladet.

Men att vara en av de bästa sätter även en press och stress på Kristin som är orolig för att tvingas lämna tävlingen.

– Jag är orolig för när man ligger i topp så tänker folk: ”Ja, ja, hon ligger ändå så bra till att hon går vidare i vilket fall”. Men utan rösterna från tittarna så kommer vi inte att gå vidare. Därför är det läskigt att ligga i topp, säger hon.

Dela på Facebook
Annons