Nöje

Nu hyllas Jessica Anderssons son – efter det mamma gjorde

Annons
av extraextra
23 juli, 2019
Annons

Nu intar Jessica Anderssons son Diggiloo-scenen.

Det blev en stor succé.
– Jag spricker av stolthet och kärlek till den här killen, skriver Jessica på Instagram.

Annons

En av Sveriges mest folkkära artister är Jessica Andersson som har varit med i TV under en lång tid. Hon blev känd i början på 2000-talet i samband med Bert Karlssons tv-program Fame Factory. Efter detta vann hon Melodifestivalen 2003 tillsammans med Magnus Bäcklund i duon Fame. Tidningen Café utsåg Jessica Andersson till Sveriges sexigaste kvinna samma år.

View this post on Instagram

Hej!!!! Efter en intensiv men vansinnigt rolig vecka har jag nu landat hemma i Onsala igen. 😃 Från Stockholm och rep med @diggiloo Sen ner till Sölvesborg och @swedenrockfestival för att giga med Lillasyster, 🤘🏼🙏 Sedan tillbaka till Stockholm för att framföra nya singeln ”Go slow” på @sommarkrysset 🙌🏻🙌🏻 Så lyxigt att få ha lånat den fina husbilen från Nordica 👍🏻 🙏💗 Tack alla inblandande för en helt fantastisk vecka, den lever jag på länge 💗💗💗 Swipa höger 📸 @fatscooters.se @lillasysterofficiell @ronnys_rullar #tröttmengladändå #nordica #husbil #swedenrock #diggiloo #sommarkrysset #goslow #fatscooters @heldmgmt @photographerkarintornblom @amygullberg @clarksklader @seoptik

A post shared by jessica Andersson (@jessica_andersson_officiell) on

Efter detta har karriären fortsatt öka i kraftig fart för schlagersångerskan som växte upp i Västsverige. Utöver alla hennes framträdanden i Melodifestivalen och på TV, har hon också varit programledare för TV3:s Ensam mamma söker. Hon har skrivit en bok som blivit hyllad, När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var.

View this post on Instagram

Solen skiner och vi laddar för @diggiloo i Vårgårda ☀️☀️☀️ I morgon laddar jag för tvätt och städdag efter 12 dagar hemifrån 😬😬😬 #diggiloo #sol #vårgårda

A post shared by jessica Andersson (@jessica_andersson_officiell) on

Jessica förlorade sin mamma till ALS förra sommaren.

– En tre år lång jävligt tuff resa är över… och jag går sönder… Försöker tänka på att det är bättre för dig nu. Ingen mer sondmatning, ingen peg, ingen respirator, ingen mer panik för att du inte får luft… Ingen stomipåse, ingen kateter, inga mer hemska transporter till sjukhus när respiratorn krånglar… , skrev Jessica då i ett gripande inlägg på Instagram, i följd av ett rött hjärta.

Jessica kanske tänkte lite extra på sin mor när hon i helgen stod på scenen i Ystad och Varberg. Eftersom Jessica hade med sig sin son Liam upp på scenen – för första gången någonsin.

View this post on Instagram

Ystad ni levererar !.. Tack från hjärtat för kärleken ni ger ikväll..💗 En speciell kväll för mig idag på många sätt 💗🙏 @diggiloo @liamerixon #stolt #kärlek 📸 @ktp62

A post shared by jessica Andersson (@jessica_andersson_officiell) on

Mamman sjöng stolt tillsammans med sonen.

Jag spricker av stolthet och kärlek till den här killen, skriver Jessica på Instagram.

Jessica är ”Diggiloo”-turnéns okrönta drottning och har varit det länge, eftersom hon var med redan från början ända tills nu – och har endast missat ett år i programmet. Men genom alla dessa år så fick hon alltså med sig sonen Liam för första gången på scen här förra veckan.

– Första gången vi får stå på en scen tillsammans och sjunga.

Hon passar också på att tacka publiken som var där.

 Tack till den underbara publiken i Varberg igår som gav Liam så mycket kärlek. Liam.. du är en stjärna. @diggiloo @liamerixon #liam #kärlek, skriver Jessica.

View this post on Instagram

Jag spricker av stolthet och kärlek till den här killen.💗 Första gången vi får stå på en scen tillsammans och sjunga 💗💗💗💗 Tack till den underbara publiken i Varberg igår som gav Liam så mycket kärlek 💗💗💗💗 Liam.. du är en stjärna ⭐️ @diggiloo @liamerixon #liam #kärlek

A post shared by jessica Andersson (@jessica_andersson_officiell) on

Jätteroligt att mamma och son får göra succé tillsammans! Det sitter helt klart i generna!

View this post on Instagram

Nu kör vi snart Linköping !⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ @diggiloo

A post shared by jessica Andersson (@jessica_andersson_officiell) on

Dela på Facebook
Annons