Nöje

Nu kan du få se säsongsavslutningen av Games of Thrones – tillsammans med Daenerys

Annons
av extraextra
2 maj, 2019
Annons

Emilia Clarke, som spelar Daenerys Targaryen har lagt ut på sin Instagram att du kan vinna exklusiva biljetter för att se på Game of Thrones finalen, med henne som sällskap.

Det här är Game of Thrones sista säsong och den har verkligen startat snabbt, redan tre avsnitt har släppts och de kommer att släppas tre stycken till. Så med andra ord är det en del tittande kvar, och du kan avsluta den på topp – nämligen att få se säsongsavslutningen tillsammans med Emilia Clarke.

Annons

Den som vinner tävlingen kommer att få 4 stycken biljetter, en till sig själv och tre andra som du får välja, för att få se finalen av Game of Thrones i London. När ni väl är där så kommer ni att få en privat visning tillsammans med Emilia Clarke som spelar Daenerys Targaryen i serien.

Bilder med drakdrottningen

Om du vinner tävlingen så kommer du bli erbjuden att ingå i en frågestund med Emilia och få möjligheten att ta bilder tillsammans med henne – Som du sen kan göra folk på sociala medier en hel del avundsjuka med.

Efter det så kommer du, dina vänner och Emilia att få njuta av det allra sista avsnittet under en privat visning. Räkna dock inte med att hon kommer att ”spoila” något för er.

”Jag kan inte lova att jag ska berätta om slutet, men jag kan lova att du får en helt fantastisk stund. Jag har helt seriöst inte sett det (sista avsnittet), du har inte sett det, men tillsammans kan vi skrika och gråta”, Skriver Emilia ClarkeInstagram.

Om du vill delta i tävlingen

I biljetterna så ingår det även flyg och övernattning på ett fyrstjärnigt hotell i London, det är en dröm helt enkelt.

Hur gör du då för att vara med och vinna de exklusiva biljetterna? Du köper lotter för att vara med i en lottdragning, alla pengar som kommer in går till en välgörenhet. Det är faktiskt Emilia Clarkes egna välgörenhetsorganisation ”Same you”, de bidrar med forskning till unga som har råkat ut för hjärnskador.

Även om du inte lyckas vinna så kommer du iallafall ha bidragit till välgörenhet – dina pengar har gått till nytta ändå.

Du kan vara med och tävla här!

Dela på Facebook
Annons