Nöje

Nu kommer Doug Seegers med det nya beskedet – efter den långa tystnaden

Annons
av extraextra
26 juli, 2019
Annons

Efter den lång tystnaden berättar Doug Seegers, 67, nu om sitt nya liv.

– Det är ganska kul vet du, säger han i Nyhetsmorgon.

Annons

Doug Seegers blev känd efter sin medverkan i SVT-programmet Jills veranda. Där gatumusikanten blev upptäckt av programledaren Jill Johnson.

Countryartisten har en väldigt lovande och framgångsrik karriär här i Sverige, men man har inte fått höra något från Seegers på länge nu. Förräns nu när han äntligen vill berätta om sitt nya liv. Han kommer att hålla flera spelningar i landet i sommar.

Publicerat av Doug Seegers Fredag 28 juni 2019

Han kommer även tillbaka till TV4-programmet Sommarkrysset i den kommande lördag.

Bildkälla: Wikimedia commons

Doug berättar om sitt nya liv i huset

Nu har han skaffat ett eget hus och det berättar han om i Nyhetsmorgon. Han förstår också att detta beror på stödet han får från sina fans och han tackar för detta. Låten Going down to the river är en av hans låtar som han tjänat mest på.

– Det är ganska kul vet du, för i de shower jag haft på sistone brukar jag ta upp ”Going down to the river” för folk. Jag tackar då fansen och publiken för det faktum att jag fått så mycket pengar för just den låten. Och då säger jag: ”På ett sätt, folk, så är det ni som har köpt mig det nya huset jag har nu. Tack så mycket för det!”. De börjar alltid skratta och klappa, säger Doug i Nyhetsmorgon och ler.

Bildkälla: TV4

Han har också skrivit en egen sång om detta som han sjöng i programmet. I TV4 så skickade nära vännen Jill Johnson en hälsning till Doug.

– Hej Doug! Hur är det med dig? Jag har inte träffat dig på väldigt länge. Jag ville bara hälsa så mycket till dig och berätta att det inte går en dag utan att människor kommer fram och frågar mig hur du mår och vill göra den fina berättelsen om vårt första möte, säger Jill Johnson i programmet och fortsätter:

– Jag är väldigt tacksam att vi träffades och jag hoppas att du har det roligt medan du nu fortsätter att turnera runt i vårt vackra land.

Nu när Doug ska på sommarturné i Sverige passar Jill Johnson också på att önska honom lycka till.

– Jag hoppas att du känner kärleken från Sveriges musikälskare för vi älskar dig och jag hoppas att vi ses snart. Ta hand om dig!

Jills veranda blev en vändpunkt i livet för Doug

Det blev verkligen en vändpunkt i Doug Seegers liv när han medverkade i TV-programmet Jills veranda.

– Jag tror att det var meningen att vi skulle mötas. Om jag kan få bli lite religiös nu, jag hade varit ren från alkohol och droger i två, tre veckor innan jag träffade Jill Johnson. Så jag tror att det var Guds sätt att belöna mig för det, genom att skicka Jill. Och nu har jag chansen att leva mitt vittnesbörd, det är tack vare henne. Jag brukar kalla henne för min skyddsängel.

Dela på Facebook
Annons