Nöje

Paow tar nu ställning mot Instagram – med bröstbilden

Annons
av extraextra
23 juli, 2019
Annons

Paow tar ställning mot Instagram.

Eftersom Realitystjärnan och bloggerskan inte gillar de censuerade reglerna på Instagram.

Annons

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, är en av Sveriges mest kända realitystjärnor. Efter att hon har varit med i Paradise hotel tre gånger har man börjat sammankopplat henne med en utåtagerande livsstil.

Bloggerskan har åsikter i flera frågor och uppskattar inte att sociala medier som Instagram och Facebook har såna ”pryda” regler. Därför demonstrerar Paow nu mot det genom att visa bröstvårtan – ja, nästan iallafall.

Hon vet om att bilden på hennes bröst censureras och att hon riskeras att blockas från det stora sociala nätverket om hon bryter mot deras regler. Det är därför hon har lagt till en liten vit prick som precis täcker hennes bröstvårta.

 Det är bara en bröstvårta, vi har alla sådana, skriver hon på Instagram,

View this post on Instagram

It’s just a nipple, we all have them 🤷🏼‍♀️ foto: @pavelmaira #2015

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

Det finns en ”Free the nipple”-rörelse på nätet vilket är en kampanj som ifrågasätter jämställdheten att män får visa sina bröstvårtor medans tjejer inte får.

Paow är jättestor i sociala medier och hennes blogg brukade höra till en av de populäraste i Sverige tidigare. Men eftersom hon inte har lagt upp något inlägg på tre månader efter att hon tog över bloggen i egen regi har det såklart sjunkt!

Paow har över 182 000 följare på Instagram och bröstbilden har fått lite över 8 000 likes samt massvis av kommentarer som både hyllar och kritiserar bloggerskan.

Dela på Facebook
Annons