Familj

Pappa tvingade sin dotter att klippa av håret – nu har hans straff fått hela nätet att koka

Annons
av extraextra
13 februari, 2020
Annons

Pappan tvingade sin dotter att klippa av håret på sin 13 årsdag.

Nu har hans straff fått hela nätet att koka

Annons

När Kelsey, från Ohio, fyllde 13 år fick hon ett frisörbesök av sin mamma. Det enda flickan önskade sig var att få slingor i håret, något som mamman stod bakom.

Men det visade sig att pappan, som inte längre är tillsammans med Kelseys mamma Christin, inte alls tyckte om vad flickan hade gjort med sitt hår.

Efter att Kelsey hade fixat håret och firat sin födelsedag åkte hon hem till sin pappa. Under den korta tiden Kelsey var där hemma har pappan och hans nuvarande fru straffat Kelsey för hennes slingor – genom att klippa av allt hår.

Enligt polisen Colby Carroll, ska paret även ha sagt att ”saker kan få konsekvenser”.

Både pappan och styvmamman är brandmän i Middleton Township, men efter händelsen ska de båda ha blivit placerade på administrativ ledighet.

Fått ensam vårdnad

Christin publicerade en bild på Facebook som snabbt fick rejäl spridning och flera personer påpekar att hon blivit utsatt för barnmisshandel. I inlägget publicerade hon en bild på hur dottern såg ut precis efter att hon gjort slingorna, och två bilder på hur hon såg ut efter pappans ”straff”.

Efter händelsen tog Christin med dottern till en perukbutik för att ge tillbaka det långa håret, skriver News Channel 5. 

Christin har i efterhand fått ensam vårdnad om Kelsey och hennes syskon.

Publicerat av Christin Johnson Lördag 3 februari 2018

Dela på Facebook
Annons