Nöje

Paulinas hårda känga mot Bianca Ingrosso

av extraextra
11 juli, 2019
Annons

Att det blir drama i influencervärlden är inte ovanligt.

Denna gång är det Paulina ”Paow” Danielsson som slänger en hård känga mot Bianca Ingrosso.

Annons

Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, driver tillsammans en av Sveriges största podcast. I senaste avsnittet av ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B” dissar de en annan influncer, Paradise hotel-profilen Marcelo Pena.

I podden fick tjejerna frågan – ”Vem i influencervärlden de helst skulle vilja avskeda” av en följare, något som Bianca var snabb på att svara.

View this post on Instagram

This week I will be in 3 different tv-shows. Sofias Änglar on Wednesday, Wahlgrens Värld on Thursday & Talang on Friday 💕😘

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influencer? Och vad gör du i TV? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt, nej nej nej. Han har sån skev kvinnosyn, han är så osäker och han är fucking manipulativ, säger Bianca och fortsätter:

– Nu ska man inte gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg. Och ta inte ditt utseende som att, jag är snygg så jag kan göra vad som helst. Han är den mest omogna och osexiga killen jag hört talas om. Jag förstår inte hur han kan få mycket tjejer? Det är det sjukaste jag varit med om, avslutade Bianca i podden.

Efter poddavsnittet var Marcelo snabb med att försvara sig på sin Instagram.

”Haha häxjakten fortsätter! Kul när folk gaddar ihop sig och snackar skit om någon de inte känner så speciellt bra, all PR är bra PR men att snacka skit om folk som man umgåtts med och smörat för när man varit på festivaler och så vidare är rätt osnyggt”, skrev Marcelo på Instagram.

View this post on Instagram

På lanseringen av @focisverige nya dryck med denna pudding 💕

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

Paow försvarar Marcelo

Marcelo Pena är en bra vän till bloggaren Paulina Danielsson, mer känd som Paow, och även hon lägger sig i dramat.

Och det är tydligt vems sida hon står på.

På sin Instagram försvarar hon Marcelo och slänger samtidigt en känga mot Bianca.

”För att Marcelo valde att avsluta två förhållanden. Det är ganska ovanligt att killar lämnar relationer men när de väl gör det så blir de ”uthängda” på Sveriges största podd av PK-Sverige. Kräks”, skriver Paow bland annat.

Dela på Facebook
Annons