Nöje

Penny Parnevik berättar om smärtan: ”Jag har blåmärken…”

Annons
av extraextra
11 juli, 2019
Annons

Penny Parnevik är nu gravid i åttonde månaden med sin fästman Douglas Murray.

Med andra ord blir paret snart föräldrar. Det är inte alltid lika lätt som man kanske tror för TV-profilen.

Annons

Hon berättar nu om den tuffa tiden.

I slutet av februari valde TV-profilen och influencern Penny Parnevik, 22, att avslöja den underbara nyheten – att hon och fästmannen Douglas Murray, 39, ska bli föräldrar!

Läkarna har beräknat att den lilla bebisen ska ploppa ut i Augusti. Penny har uppdaterat sin Instagram flitigt där hon visar sin bula på magen men också tankarna kring graviditeten.

View this post on Instagram

🌊🚤

A post shared by PennyParnevik (@pennyyparnevik) on

Det är såklart inte lika enkelt som man kanske tror att bära på en liten bebis i sin mage, i nio hela månader.

”Jag har blåmärken på revbenen efter allt sparkande, min hud tänjs ut och går sönder, min navel kämpar på för glatta livet, haha. Jag ser inte ut som förr, jag känner mig inte så heller, och jag tänker inte ens på samma sätt som jag gjorde för åtta månader sen. Min kropp och mitt sinne förbereder mig på att bli mamma och jag är så rädd och så redo”, skriver Penny.

View this post on Instagram

My ribs are bruised from kicking, my skin is stretching and breaking, my belly button is holding on for its life hahaha. I don’t look the same, I don’t feel the same, and I even don’t think the same way that I did just 8 months ago. My body and mind are preparing me for motherhood and I’m so terrified and so ready. Here’s to embracing and enduring every change, pain, and trial that comes with this pregnancy.

A post shared by PennyParnevik (@pennyyparnevik) on

”Den här är för att omfamna och utstå varje förändring, smärta och prövning som kommer med den här graviditeten”, avslutar hon.

Flera av hennes följare har kommenterat under bilden med både vänliga och peppande ord till Penny.

”Du är skapt för det här. Tror du vet det också, men det är först nu det helt plötsligt blev på allvar. Du ska verkligen bli förälder. Det bästa och svåraste jobbet någonsin. Men det är underbart. Din kropp är underbar!”

”Så jävla coolt! lycka till med allt, häftigt vad en kvinnlig kropp kan göra”

”Du är helt magisk Penny! Wow!”

”Du är en krigare! Du kan göra vad som helst, särskilt det här!”

Dela på Facebook
Annons