Nöje

Penny Parneviks ord om Pegs beteende: ”Extremt störande”

Annons
av extraextra
28 april, 2019
Annons

Det är i senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk som Peg och Penny Parnevik pratar om kroppskomplex och om att älska sig själv.

De kommer bland annat in på att Pegs beteende har ställt till det för familjen flertalet gånger.

Familjen Parnevik blev en folkkär familjen efter deras fyra säsonger av realityserien Parnevik. Förra året lades serien ned, men familjen har inte försvunnit bort från rampljuset.

Annons

Peg och Penny driver bland annat podcasten Pillowtalk tillsammans där de pratar om kärlek – både till sig själva och andra.

View this post on Instagram

😊😊😊 me as an emoji

A post shared by Peg Parnevik (@pegparnevik) on

Ätstörning

Peg har länge varit öppen om sina ätstörningar och kroppskomplex på sina sociala medier. Problemen är även något som tjejerna pratat om i det senaste avsnitten av podcasten.

De pratar bland annat om att deras kroppar vad likadana under gymnasietiden, men de såg sina kroppar olika.

– Vi såg exakt likadana ut men du kände dig inte snygg och jag kände mig snygg. Så när vi badade i poolen, då såg du bara osäker ut för att du gick och kramade magen och ville gömma dig. Du hade stora kläder på dig och så, säger Penny Parnevik i podcasten.

View this post on Instagram

sisters by blood, best friends by choice Nytt pod avsnitt ute och den är riktigt jävla bra alltså!! Ni hittar länken på min story 🦋💘🌵glöm inte att prenumerera också!

A post shared by Peg Parnevik (@pegparnevik) on

”Extremt störande”

Peg håller med om det Penny säger och tillägger att hon önskat att någon hade pratat med henne om det utan att döma.

Penny menar då att det förmodligen var svårt eftersom hon bara var en tonåring.

– Jag tror det är svårt när man pratar om barn eller tonåringar för jag minns flera gånger när det var jul och du kunde inte öppna julklapparna innan du hade tränat, vilket vi andra tyckte var extremt störande. Men då inser jag att vi var så här, men vad fan hon kan inte träna på jul, vi måste säga till henne, säger Penny Parnevik och fortsätter:

– Men om mamma och pappa sa till dig blev du ju bara arg och de ville inte bråka med dig, så då var de så, men vi säger inte till. Om hon behöver träna så får hon göra det och sedan startar vi jul när hon är redo.

View this post on Instagram

"She stands firmly on her own two feet, and I just behind her; should she ever need me." — J. Iron Word

A post shared by PennyParnevik (@pennyyparnevik) on

Peg tycker idag att det är konstigt att hon höll på så som hon gjorde. Hon berättar även om en jul då hon fick en resa av hennes pojkvän, men det var ingen höjdare.

– Jag blev så arg, jag tänkte att han var så självisk för att han inte ens hade tänkt på att jag ville träna. Vilken galenskap!, säger Peg Parnevik.

Dela på Facebook
Annons