Nöje

Pernilla Wahlgren går till försvar efter kritiken: ”Jag tvingar inte mina barn..”

Annons
av extraextra
26 augusti, 2019
Annons

Pernilla Wahlgren har fått en del kritik angående ett uttalande hon gjort i Wahlgrens Värld.

Nu försvarar hon sig och förklarar att folk måste lära sig att förstå när hon skämtar eller inte.

Annons

Artisten Pernilla Wahlgren, 51, började hela sin karriär genom att vara sångerska, men under de senaste åren är hon numera känd som en tv-profil och bloggerska. Familjens realityserie Wahlgrens värld som sänds på Kanal 5 och Dplay är nu inne på sin sjätte säsong, och det har minst sagt blivit populärt hos tittarna.

Pernillas vardag är framförallt inspelningar för realityserien och podcasts samtidigt som hon har egna shower, men hon är även aktiv på sociala medier. Hon gillar att uppdatera både Instagram och sin blogg med bilder från vardagen.

Men i kommentarsfältet har hon flera gånger blivit bemött av kritik gällande uttalanden hon gjort i både i sin podcast och i Wahlgrens värld. I ett inlägg som publicerades nyligen hävdar en läsare att Pernilla uttalat sig klumpigt gällande kvinnor som bär burka.

Svårt att argumentera mot ett så gammalt avsnitt. Dessutom är den repliken om jag har sagt den, tagen ur sitt sammanhang och absolut inte sagt på allvar såklart”, svarar Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren svarar på kritiken

Läsaren backar inte ner och börjar få med sig flera andra läsare. De anser att Pernilla Wahlgren inte alls skämtat utan att det är en bortförklaring som hon använder sig av efteråt.

Tv-profilen som fått mycket kritik angående sina uttalanden verkar ha fått nog nu. Eftersom nu svarar hon på kritiken och säger att man inte ska ta det bokstavligt.

Jag skämtar. Är ofta ironisk, och de flesta av våra tittare och mina bloggläsare förstår mycket väl när jag är det. En del fattar inte ironi, och då landar många av mina kommentarer fel såklart. Så för att förtydliga för de som är vilsna: Det är ingen husregel att vi instagrammar innan vi äter. Jag har inget favoritbarn. Jag tvingar inte mina barn att bli kända”, avslutar Pernilla Wahlgren.

Dela på Facebook
Annons