Nöje

Pernilla Wahlgren om Theos krav: ”Vill inte”

Annons
av extraextra
2 december, 2019
Annons

Genom åren har man kunnat se Theo Wahlgren ofta i ”Wahlgrens värld” på Kanal 5.

Nu kan det dock ändras.

Annons

– Han vill inte bli igenkänd, säger hans mamma Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren, 51, började karriären som artist, men under de senaste åren blivit mer känd som tv-profil och bloggerska. Wahlgrens värld har precis avslutat sin sjätte säsong och har blivit väldigt populärt bland Kanal 5-tittarna.

En anledning varför det har blivit så populärt är att många tittare gillar familjens ärlighet. Familjen Wahlgren har ständigt ett kamerateam vid sin sida och det finns inget som de döljer från följarna. Detta har gett programmet flera vinster och nomineringar genom åren. Förra året tog de hem två kristaller i kategorierna ”Årets program” och ”Årets tv-personlighet”.

Bildkälla: Instagram

Pernilla Wahlgren om sonen Theo

Seriens fokus har mest legat på Pernilla och dottern Bianca Ingrosso, 24, men även Pernillas föräldrar Hans Wahlgren, 82, och Christina Schollin, 81, har man kunnat se en hel del. Pernillas yngsta son Theodor ”Theo” Wahlgren, 12, har tittarna tidigare kunnat se ofta, men i TV4:s program Hellenius hörna berättar Pernilla nu att det verkar ändras.

Programledaren David Hellenius, 45, frågar tv-profilen om hon någon gång känner sig privat.

– Den biten när jag är fotbollsmorsa, då känner jag mig väldigt privat. Då är det fullt fokus på min son och hans sport, svarar Pernilla Wahlgren.

Sonen har dessutom sagt nej till att den delen ska vara offentlig eller komma med i programmet.

Bildkälla: Instagram

– Han vill ju inte att jag ska ha med mig kamerateam och sådana grejer, avslöjar Pernilla Wahlgren.

Theo Wahlgren vill inte bli igenkänd

Pernilla Wahlgren berättar när de började filma Wahlgrens värld för 3 år sedan brydde Theo inte sig alls över att ha ett kamerateam efter sig hela tiden.

– Men nu… Man märker. I den här ålder då vill man inte att det ska vara lika mycket fokus och han vill inte bli igenkänd och så där, säger Pernilla Wahlgren.

Theo är Pernillas yngsta barn av alla fyra. Joachim Lennholm är hans pappa, men han och Pernilla gick åt egna håll efter 6 år tillsammans när Theo var 1 år gammal.

Hellenius hörna sänds söndagar klockan 20.30 på TV4, TV4 Play och C More.

Dela på Facebook
Annons