Nöje

Pernilla Wahlgrens första ord efter fortkörningen

Annons
av extraextra
3 december, 2019
Annons

I oktober åkte Pernilla Wahlgren fast för fortkörning och fick sitt körkort indraget.

Nu uttalar hon sig för första gången om händelsen på sin blogg.

Annons

Det var i oktober som Pernilla Wahlgren, 51, stoppades av polis och blev av med sitt körkort. Hon hade då kört i 108 kilometer i timmen på en 70-väg.

”Det är en allvarlig överträdelse och det har inte funnits några särskilda skäl att enbart ge en varning”, skriver Transportstyrelsen i sitt beslut.

Första orden

Nu uttalar hon sig för första gången om händelsen i ett inlägg på sin blogg.

”Ja, jag har kört 38 km för fort på en 70-väg och blev därmed fråntagen mitt körkort. Det var en tidig lördagsmorgon och jag körde i Lidingö-tunneln (som vi kallar den för) och det var så gott som ingen trafik. Jag kom upp i för hög hastighet , och just denna morgon stod polisen med laser inne i tunneln och mätte min hastighet på plats” skriver hon.

”Ganska skönt”

Pernillas körkort blev bara indraget i två månader och hon kommer få det åter den 13 december. På bloggen fortsätter hon berätta om tiden utan körkort.

”Jag har klarat mig bra med att åka taxi och få skjuts av vänner, så det har inte gått någon nöd på mig. Det har varit ganska skönt att slippa leta parkeringsplats om jag ska vara ärlig… Om två veckor får jag tillbaka körkortet , och då ska jag se till att hålla hastigheten bättre. Lovar!” skriver hon på bloggen.

Dela på Facebook
Annons