Nöje

Pernilla Wahlgrens hårda pik mot Isabella Löwengrip: ”Obegripligt”

Annons
av extraextra
28 september, 2019
Annons

Pernilla Wahlgren riktar en hård pik mot bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip.

Det är i podcasten ”Wahlgren & Wistam” som hon lägger piken.

Annons

För de med mycket pengar på kontot och som älskar vardagslyx så tillhandahåller flygplatsen Arlanda i Stockholm en speciell service. För lite över 4 000 kronor kan du njuta av VIP-paketet på Arlanda.

Man behöver inte bry sig om att checka in, bagageinlämning och stressen med att hinna allt. Allt detta fixar personalen åt dig och när det är dags att kliva ombord på planet körs du dit.

De som bjöds på denna service är Pernilla Wahlgren, 51, och Sofia Wistam, 53. Förra helgen var podcast duon på festfixaren Micael Bindefelds kraftigt kritiserade 60-års fest i Tel Aviv, Israel.

Bindefeld hade bjudit in en massa svenska kändisar och politiker för att fira. Gästerna flögs ner i chartrade plan och de behövde inte träffa det vanliga folket på Arlanda.

Bildkälla: Instagram

”Skulle vilja fråga henne varför”

Pernilla berättar om upplevelsen i podcasten Wahlgren & Wistam:

– Bara det att vi flög med ett eget SAS-plan med bara vänner på hela planet. Och vi åkte ju den här VIP-ingången, bara det tyckte jag var så häftigt, säger Pernilla.

Sofia berättar att ingången används mest av världsstjärnor och stora politiker.

– Ja precis, kungafamiljen, politiker, världskändisar – och – Isabella Löwegrip. Lite obegripligt varför hon envisas med att bara åka där. Jag skulle gärna vilja fråga henne varför, men ja, okej, säger Pernilla syrligt.

Bildkälla: Instagram

Isabella, 28, har tidigare berättat i sin blogg om varför hon använder sig av VIP-servicen. Hon skrev bland annat att hon tycker det är skönt att ”slippa säkerhetskontrollen och alla människor”.

Dela på Facebook
Annons