Nöje

Pernillas panik efter föräldrarnas nakenchock på nätet

Annons
av extraextra
8 maj, 2019
Annons

Christina Schollin och Hans Wahlgren lever mestadels i Nerja, Spanien, där de njuter av livet.

Nyligen råkade dock Christina publicera filmer på Hans naken på Instagram, berättar Pernilla Wahlgren.

Annons

View this post on Instagram

Jag säger bara TACK, TACK, TACK till Pernilla för en mysig påskhelg i hennes mysiga hus i Marbella! ❤️❤️❤️🍾🍾🍾💋💋💋 @pernillawahlgren

A post shared by Christina Schollin (@christinaschollin) on

Pernilla Wahlgren, 51, har haft sin egna tv-show på kanal 5 som heter ”Wahlgrens värld”. Där är det främst Pernilla, och dottern Bianca Ingrosso, 24, som man får följa i vardagen. Men det händer även att Pernillas söner Oliver Ingrosso, 29, Benjamin Ingrosso, 21, och Theo Wahlgren, 12, dyker upp i showen.

Pernillas föräldrar, Christina Schollin, 81, och Hans Wahlgren, 81, dyker också upp lite då och då.

Just nu har programmet ett uppehåll, däremot så har Pernilla en podcast med Sofia Wistam, 52, som heter Wahlgren & Wistam där de pratar lite om allting, allt från familj till jobb och nyheter.

View this post on Instagram

Detta vill ni inte missa! 😅😂😱 Sofia bränner maten. Pernillas kära föräldrar visar lite ”för mycket” på Instastory. Livsfarliga igelkottar och irritationer i relationer. En val som spionerar och räkor 🦐 som knarkar. På med 🎧! Nu kööör vi!  #podcast #wahlgrenochwistam @sofiawistam

A post shared by Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren) on

Pernilla Wahlgren får en chock

Efter den överraskande upptäckten som Oliver gjorde på Instagram så valde Pernilla att berätta om händelsen i deras podcast.

Min mamma och pappa bor ju som de flesta vet i Spanien större delen av året, i Nerja och ja, hon brukar lägga ut små filmer på hur de har det mysigt på stranden och de badar och de solar och de äter goda middagar och så häromdagen sitter jag och Oliver faktiskt och kollar på Theos fotbollsmatch, säger Pernilla och fortsätter:

Oliver sitter och kollar på Instastory, där man lägger upp de här små korta filmerna. Så säger han så här ”Men shit! Mormor och morfar är på någon nudiststrand! De sitter nakna”.

View this post on Instagram

Före och efterbilder på den nya myshörnan i vår trädgård! 🌹🌹🌹🌞🌞🌞

A post shared by Christina Schollin (@christinaschollin) on

Christina har lyckats lägga upp en bild på Hans när han sitter helt naken, med en tallrik i knät medans han äter som lyckligtvis täcker det viktiga. Det är dock inte det enda Christina har lyckats lägga upp på sin Instagram story.

Sedan kommer det någon film där hon filmar pappa och vi sitter och tittar och är hela tiden så där ”Oj, det var nära, ah, det var nära!”, för hon filmar honom då i helfigur, tills plötsligt ”Oj, oj, oj, oj!” Då filmar mamma min lilla pappa i ja, som gud skapade honom kan man ju lätt säga och han är så glad, ovetandes om att han blir filmad. Han tror väl att hon klipper vid naveln. Han står med ett glas vin i handen och ”Åh, det är så härligt”, säger Pernilla och skrattar.

Christina förstod inte vad hon hade lagt upp

Pernilla tog en bild på filmen så snabbt hon kunde och skickade den till Christina för att upplysa henne om vad hon hade lagt upp, en nakenbild på Hans.

Hon bara ”Oj, har jag? Nej men, jaha, jag trodde jag hade klippt den.” Jag bara ”du måste ta bort den nu, du måste ta bort den nu!”, säger Pernilla i podcasten.

Christina var inte ett dugg stressad, inte ens över att den hade legat uppe i 20 minuter redan. Däremot så blev Pernilla stressad över vad som hade skett. Christina börjar småprata med Pernilla innan hon ens tar bort filmerna hon lagt upp och frågar hur det är med familjen i Sverige.

Jag bara nej, nej, vi har inte tid för kallprat mamma, ta bort det nu! Så hon gjorde det och då ska vi se, för jag har då sparat ner den här fantastiska lilla bilden, säger Pernilla.

Pernilla visar bilden som hon tog från filmen till hennes kollega Sofia, och båda faller i skratt. Christina hade inte sett vad hon lagt upp på sin Instagramstory eftersom hon hade haft solen i ögonen.

Men ännu en gång eloge till, jag vill också hänga runt med ett glas vin och vara glad på en nudiststrand när jag är i deras ålder. Men det gulliga är ju att din mamma inte ens, hon tycker inte ens det är en sådan big deal, säger Sofia och Pernilla håller med:

De är ju för härliga.

Dela på Facebook
Annons