Nöje

Robin Bengtssons tuffa besked – efter livsförändringen med Sigrid

Annons
av extraextra
16 mars, 2020
Annons

Efter den stora glädjen i både Melodifestivalen och på kärleksfronten lämnar Robin Bengtsson nu ett tungt besked.

Han, som många andra, tvingas nu ställa in jobb. ”Precis för många av mina kollegor så är jag tillfälligt ”arbetslös” då våra jobb inte går att genomföra i dessa tider”, skriver han i ett inlägg.

Annons

Robin Bengtsson var en av artisterna som tävlade i årets Melodifestival. Med bidraget Take a chance tog han sig direkt till finalen från den första deltävlingen i Linköping, och väl i finalen landade han slutligen på en åttonde plats. Men Robin verkade inte besviken för det.

”Lämnar mello 2020 med en handfull nya goa vänner och fina minnen. Kommer ge mig ut och spela en massa resten av året, återkommer med datum. Kommer mer musik också!”, skrev Robin i ett inlägg på Instagram efter finalen.

Att kliva ur Mello-bubblan är inte alltid kul, men mindre kul blev det i och med situationen som råder just nu. På grund av coronaviruset har flera artister tvingats ställa in sina spelningar, eftersom att Folkhälsomyndigheten gått ut med att tillställningar med fler än 500 personer bör ställas in.

View this post on Instagram

Helt magiskt härligt att få repa i Friends Arena igår. Stod med ett leende på läpparna hela tiden för det sjönk liksom in på nytt att man faktiskt får stå på den här gigantiska scenen och vara en del av det här😍 Älskar den här låten som @thejimmyjansson @karlfrederik @marcuswj har skrivit! Tack till alla som supportar mig och skriver så fina kommentarer, det betyder mycket ⭐️🤩😀 Ikväll avgörs en del av tävlingen då den internationella juryn baserar sina poäng på kvällens prestation. Pirrigt 😝. Imorgon ses vi i rutan – Take a chance on me 😉📸@pelletnilsson

A post shared by Robin Bengtsson (@robinbengtssons) on

Därför är Robin nu en av dem som tvingats ställa in jobb. Han berättar om det tunga beskedet i ett inlägg på sin Instagram.

”Precis för många av mina kollegor så är jag tillfälligt ”arbetslös” då våra jobb inte går att genomföra i dessa tider. Hade sett fram emot att sticka ut och spela live för er men vi får vänta ut den här lilla pandemin”, skriver Robin Bengtsson i inlägget.

Nya husköpet med Sigrid Bernson

Men han är inte helt sysslolös. I början av året bekräftade Robin att han och kärleken Sigrid Bernson köpt ett hus ihop! Huset ligger i Vallentuna utanför Stockholm, det är hela 140 kvadratmeter stort och har sju rum. En renovering av villan pågår för fullt, något som både Sigrid och Robin visat upp i sina sociala kanaler.

”Stay healthy så ses vi snart. Renoverar hus och övar piano så länge”, skriver han vidare i inlägget.

View this post on Instagram

Precis för många av mina kollegor så är jag tillfälligt ”arbetslös” då våra jobb inte går att genomföra i dessa tider 🙁 Hade sett fram emot att sticka ut och spela live för er men vi får vänta ut den här lilla pandemin 😷 Stay healthy så ses vi snart. Renoverar hus och övar piano så länge. Känner ni igen den här klassikern?? En av mina all time favoritlåtar💕⭐️

A post shared by Robin Bengtsson (@robinbengtssons) on

Bland kommentarerna stöttas han av många.

”Allt kommer bli bra! Njut av tid tillsammans och önskar er all lycka med husrenovering! Allt gott till dig och dina nära och kära!”, skriver en och en annan hälsar:

”Men förhoppningsvis ses vi väl på nån spelning i sommar, stay safe”.

Dela på Facebook
Annons