Nöje

Robinson-Julias nya avslöjande – efter kärleksorden om Christoffer

Annons
av extraextra
8 juni, 2020
Annons

Julia Franzén har tidigare berättat om sina varma känslor för Robinson-vännen Christoffer Willén.

Nu berättar hon om deras dejting-planer.

Annons

Årets omgång av Robinson i TV4 är över. Efter många, långa och stundvis mycket prövande veckor var det slutligen Michael Björklund, 45, som stod som vinnare.

Trots att inspelningen kantades av bråk, pakter och konflikter knöts också starka band mellan flera av deltagarna. En av dem som lämnade Robinson-ön med vänner för livet är Julia Franzén, 29.

View this post on Instagram

21 sept – Dagen efter finalen! ÄLSK på er underbara människor!❤️ Vi ser så härligt avslappnade ut, man kan verkligen se att vi liksom ”andats ut”! Så tacksam att dela detta minnet med just er!😍❤️ (och de andra som inte är med på bilden)

A post shared by 🌴ROBINSON 2020/SURVIVOR (@juliafranzen.se) on

Julia blev något av en tittarfavorit under sin medverkan i Robinson. Kanske var det hennes glada humör och humor som gjorde att hon fångade tv-tittarnas hjärtan.

Efter att ha bott i Los Angeles i fem år har nu Julia flyttat till Stockholm. Där ska hon tillbringa sommaren och bland annat spela in ett nytt tv-projekt.

Tv-profilen beskriver sig själv som “supersingel” – men att hon ändå letar efter någon att dejta.

– Sedan finns det ju vissa som är ganska intressanta. Potentiella pojkvänner, de finns. Nu har jag levt i karantän i Göteborg ett tag, men nu är jag ju frisläppt, säger Julia Franzén och skrattar.

Hon lägger till:

– Nu kan dejtinglivet börja. Jag är jättetaggad på det.

View this post on Instagram

My Survivor-boys❤️❤️❤️ I slutändan delar vi ett fantastiskt äventyr allihop!😍 Vill bara påminna er som kollar, nu har vi varit på en öde i 36 dagar utan mat, ingen av oss är sig själv! Alla är en annan person utanför ön! Tänk på det när ni kollar nu sista avsnitten😍❤️ TÄNK ATT VI KOMMIT SÅHÄR LÅNGT! VILKA MINNEN VI DELAR!!!😍😍❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼

A post shared by 🌴ROBINSON 2020/SURVIVOR (@juliafranzen.se) on

Dejt med Christoffer

När Julia får frågan om vad hon gillar för typ av killar funderar hon länge.

– Jag bryr mig verkligen inte om hur de ser ut, det kan bli vad som helst. Jag tror att jag kommer att träffa en ganska ful kille, av erfarenhet. Jag går väldigt mycket på om de är roliga. Det är det viktigaste för mig. Och så lite längre än mig. Rolig, lång och ful, säger hon och menar att snygga män kan vara ganska dryga.

Men det finns ett undantag.

På Robinson-ön kom Julia bra överens med Christoffer Willén, 28. De har fortsatt att hålla kontakten efter äventyret och sedan länge är en dejt inplanerad. Julia har dock tvekat om det verkligen rört sig om en dejt. Men nu har hon besked att ge.

– Robinson-Christoffer, han är fin. Vi har inte hunnit träffas än för det har varit så mycket. Men vi ska träffas. Och jag tror det är en dejt, ja, det är det. Han är väldigt bra. Han vill bo i L.A, han är längre än mig och han är rolig och snäll och fin, säger Julia Franzén.

Dela på Facebook
Annons