Nöje

Robinson-Klas och Jannika avslöjar – så mycket får deltagarna för att vara med

Annons
av extraextra
30 maj, 2019
Annons

Klas Beyer och Jannika Navgjord var två deltagare som befann sig på Robinson-ön i Fiji under 10 veckor för att kämpa om vinsten på en halv miljon kronor.

Nu avslöjar deltagarna vad de fick för att vara med i programmet.

Annons

Bildkälla: TV4/Instagram

Under våren har vi fått följa flera deltagare leva på en öde ö och kämpa i tävlingar under extrema levnadsförhållanden för att ta hem vinsten som årets Robinson. Inspelningarna ägde rum redan hösten 2018.

I helgen fick vi tittare veta att vinnaren av Robinson var Klas Beyer, 30, från Umeå och han blev därmed 500 000 kronor rikare.

Det är i podcasten Vad har hänt? som Klas Beyer och Jannika Navgjord, 43, berättar om hur det va att leva på ön i 10 veckor.

View this post on Instagram

Hängde med denna stjärna idag. Vi poddade för @hant.se Avsnittet kommer ut på torsdag och ni ser ju själva hur kul det var så det vill ni inte missa. Jag gillar formatet podd och det är nått jag jätte gärna gör mer av 🤙🏼 Fint att se dej idag @klasbeyer och tack för fikan #vadharhänt @ilikeradio #podd #poddar #podcast #ilikeradio @robinsontv4 #Robinson2019

A post shared by Jannika Navjord (@jannika.navjord) on

Så mycket fick de för att vara med

För att kunna ta del av tävlingen var de tvungna att ta ledigt från sina jobb i Sverige och därmed går en hel del pengar förlorade. Därför var det oerhört viktigt för många att vinna detta.

– Det var så jag tänkte, att jag måste vinna det här, för att få det att gå ihop, skojar Klas.

Ersättningen för att vara med i programmet var mycket mindre än de trodde och Jannika tackade nästan nej till programmet på grund av det.

–  Nej, det var inte lätt.  Jag var nära på att säga nej, för först hette det: ni får kompensation för förlorat arbete, men sedan var det 8 000 kronor och jag tänkte att det täcker ingenting, säger Jannika och Klas fyller i:

– Och det var före skatt.

View this post on Instagram

Grattis @klasbeyer 🤙🏼 Jag visste det redan på flotten 😉 @robinsontv4 @tv4 #vinnare #Robinson2019

A post shared by Jannika Navjord (@jannika.navjord) on

VIP-are

Dock var det några deltagare som fick mer än så och var lite ”viktigare” enligt Jannika.

– Vissa fick ju lite mer pengar från första början, de hade andra typer av kontrakt. Vissa har ju inte sökt utan har blivit headhuntade till programmet, säger Jannika.

Det var framförallt två deltagare som fick mer än de andra.

– Så det har varit två stycken VIP-are där så vitt jag vet, sedan kanske det finns några fler, säger Jannika.

Dela på Facebook
Annons