Tips

Så här slår du in julklappar på nolltid – med mammans fenomenala knep

Annons
av extraextra
13 december, 2019
Annons

Julafton närmar sig med stormsteg. Det är mycket som ska fixas och trixas med inför jul och det är lätt hänt att man upplever situationen som stressig.

Det blir lätt en hel del julklappar som ska slås in. Sax, papper, tejp och snöre är någonting som kan driva vem som helst till vansinne allra helst när man är lite stressad.

Annons

Oavsett hur mycket man än försöker så tycker man ändå inte att det blir så som man vill att det ska bli.

Den här tjejen är en expert på att slå in julklappar. Hon har gjort en video som hon publicerat på Youtube som blivit en succé.

I den videon får vi se när hon delar med sig av sina bästa tips för hur man slår in julklappar.

Det är så himla enkelt egentligen. Det handlar om att man ska lägga pappret diagonalt istället för rakt som man brukar göra.

Spridit sig över hela nätet

I klippet som har spridit sig över hela nätet får vi se några andra smarta tips också. Bland annat visar hon hur man gör en presentpåse av själva julklappspappret. Eller hur du kan slå in ett paket utan att göra tejpen synlig.

Klippet har verkligen gjort succé och hittills har klippet visats över 27 miljoner(!) gånger.

När vi kollar i kommentarsfältet stöter vi på kommentarer som ”Skojar du med mig, varför har jag aldrig tänkt på att slå in klapparna diagonalt”, skriver en användare. En annan skriver ”Jag är sååå glad att jag upptäckte detta en månad före jul”.

Sluta med det gamla sättet och börja med det nya

Efter att du har sett det här klippet kommer du garanterat sluta med det gamla sättet och börja med det nya. Det här gör verkligen paketinslagningen till en enkel grej!

Nu ser jag fram emot att få testa det nya knepet.

Se hur du gör i klippet här nedan.

Dela på Facebook
Annons