Nöje

Så ser Hollywoods barnstjärnor ut som vuxna

Annons
av extraextra
13 januari, 2020
Annons

De har varit med i klassikerna och kultrullarna som små.

Men hur ser de egentligen ut idag?

Annons

Haley Joel Osment, 31, var bara ett litet barn när han spelade en liten pojke som kunde se de döda i Sjätte sinnet. Idag ser han förändrad ut minst sagt.

Edward Furlong, 42, kunde vi se bland annat i kultfilmen Terminator 2: Judgementday där han spelar mot Arnold Schwarzenegger. Idag kämpar han med sitt missbruk, in och ut på rehab.

Kommer du ihåg den lilla prinsen Lucius Verus IIGladiator? Det är 20 år sedan filmen kom och skådespelaren Spencer Treat Clark är vuxen nu.

Con Air är något av en favorit hos actionfilms-älskarna. Men alla kan nog enas om att Cameron Poe (Nicolas Cage) har en fantastiskt underbar dotter i filmen. Idag är Landry Allbright 30 år men är fortfarande lik sitt unga jag.

Bildkälla: Youtube

Nicholas Hoult gjorde en suverän roll i filmen Om en pojke som släpptes 2002. I dag är han 30 år och är fortfarande skådespelare. Han har även haft en liten fling med Jennifer Lawrence.

Bildkälla: Reddit

Alexandrea Owens spelade lilla flickan Cora i succéfilmen Titanic som dansade med Leonardo DiCaprio. I dag är hon 31 år gammal.

Bildkälla: Youtube

Independence Day är en film som alla borde ha sett. I filmen som har Will Smith som huvudroll så finns det en liten pojke i filmen – nämligen Ross Bagley som är 31 år gammal idag.

Bildkälla: Youtube

Yvonne Zima spelade Geena Davis dotter i filmen The long kiss goodnight. Idag är hon 30 år och fortfarande skådespelerska.

Alla Star Wars-fans känner nog igen lilla Anakin Skywalker – som spelades av Jake Lloyd. Jake har berättat att ”hela hans liv förstördes” i och med sitt skådespeleri.

Bildkälla: Youtube

Dela på Facebook
Annons