Nöje

Samir Badrans glädjebesked: ”Saknat det här”

Annons
av extraextra
27 mars, 2019
Annons

Det senaste halvåret har varit tufft för Samir Badran – men nu går det mot ljusare tider.

I oktober meddelade Samir att han skulle ta en paus för att återhämta sig efter intensivt arbete och festande.

Annons

”Livet på turné tog hårt! Gick tydligen in i väggen, men kände inte av det förns jag vilade ordentligt för första gången på 5 år. Har aldrig känt efter! Alltid kört på bara, egentligen känner jag ”FUCK VILA”… men tyvärr funkade inte den inställningen. Får skylla mig själv”, skrev han då i inlägg på Instagram.

Ett par månader efter det gick han och Sigrid Bernson skilda väger efter närmare två år tillsammans.

View this post on Instagram

cuz im back! @clarionsign ❤️

A post shared by samir badran (@samirbadrans) on

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir och fortsatte:

”Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”, skrev han då.

Går mot ljusare tider

Nu har han äntligen, efter närmare ett halvår, börjat hitta tillbaka till livsglädjen igen.

På Instagram har han delat med sig av en bild på sig själv och sina vänner Viktor Frisk och Jamalde.

Denna känsla fick ja tillbaka idag, fuck JA tack ge mig livet tillbaka, saknat det här”, skriver Samir Badran till bilden.

I kommentarerna är det många som gläds med Samir Badran.

Skoja inte! Lite lycka i vardagen”, skriver en person.

”Jag saknar er med”, skriver en annan.

Dela på Facebook
Annons