Skoj

Sara la ut en annons på Blocket – ett dygn senare fick hon ett sjukt skumt sms

Annons
av extraextra
9 april, 2020
Annons

Sara satt och pratade med sin bror på Facetime när hon fick det konstiga meddelandet av någon som sett hennes annons på Blocket.

Har du lagt ut en annons på Blocket så vet du att man bara sitter och längtar efter svar för att äntligen få sälja den där gamla prylen man lagt ut.

Annons

Någon som lade ut en annons på Blocket var 29-åriga Sara, eller hennes bror gjorde det åt henne. Det hon skulle sälja var en väldigt eftertraktad ögonskuggspalett från märket Anastasia Beverly Hills.

Och efter ett dygn så fick hon ett meddelande från någon som sett annonsen, och det var sjukt oväntat.

– Jag satt och pratade med min bror på Facetime eftersom jag bor i London när jag fick meddelandet. Min bror hade skrivit mitt nummer i annonsen men när jag såg meddelandet så började jag skratta och vi både gjorde det väldigt länge, säger Sara till Nyheter24.

I meddelandet stod det så här:

”Hej! Såg din annons på blocket. Är tyvärr inte intresserad.”

– Jag trodde att det var någon jag kände som ville skämta med mig, men det var det inte. Vi både tyckte det var en rolig grej.

Sara berättar att hon tog för givet att det var en kille som hade skickat meddelandet, men personer hon har berättat det för menar att det lika gärna kan vara en tjej.

– Jag tyckte det lät som en kille, men självklart kan man inte veta. Min bror tyckte att jag skulle svara personen men jag kände inte att jag ville göra det.

Sedan publicerade Sara en bild på meddelandet i en stor grupp på Facebook där den blev gillad av tusentals.

– Det var väldigt roligt eftersom det är en så konstig grej att göra. Kanske hade personen tråkigt och skrev så till flera personer. Men vi tyckte det var kul och skrattade väldigt länge.

Dela på Facebook
Annons