Intressant

Sexexperten Nadia: ”De flesta män suger på sex”

Annons
av extraextra
16 november, 2019
Annons

”De flesta män suger på sex”.

Detta säger sex-experten och influencern Nadia Bokody i en uppmärksammad krönika om vad män gör för fel i sängen.

Annons

Sex-experten Nadia Bokody, 32, har skrivit en artikel om vad det är som män gör dåligt i sängen.

I kolumnen skriver hon om sex mellan män och kvinnor och konstaterar:

”Här är en sak som alla kvinnliga vänner jag har i hemlighet noterat: De flesta män suger på sex”.

Nadia Bokody är ifrån Sydney i Australien och skriver kolumner om sex för News.com.au. Utöver detta har mer än 56 000 följare på Instagram där hon skriver om sex bland annat och kallar sig för ”drottningen av för mycket information”.

Bildkälla: Instagram

”Porren är en fruktansvärd lärare”

I en ny, uppmärksammad krönika skriver Nadia Bokody att hon har många väninnor som i hemlighet får sig själva att komma efter sex med sin kille att de skulle kunna fylla en hel arena.

Enligt Nadia blir hon kontaktad av män som skryter om hur bra de är i sängen, men i verkligheten är det ofta något helt annat.

Den stora delen av problemet ligger i mäns- och kvinnors brist på sexualundervisning, och därmed kunskap om hur man njuter som allra bäst. Nadia Bokody vill påpeka att porr kan vara bra, att hon ibland tipsar par om att kolla på porr tillsammans – men att det är en dålig lärare som ger en orealistisk bild av kvinnlig njutning och inte bör användas som utbildningsmaterial.

”Att försöka lära sig om kvinnlig njutning på Pornhub är som att försöka lära sig om äktenskap genom att titta på romantiska komedier från Hollywood”, skriver hon i sin krönika.

Bildkälla: Instagram

Det män ”ska sluta med”

Sexexperten tipsar istället om saker som män jättegärna får sluta med i sängen. Bland annat att kvinnor inte gillar att ”användas som mänskliga onaniarmar”.

Sexprofilen skriver också att kvinnor inte uppskattar att bli runtkörda som sex vore något slags hastighetslopp”, att män inte ska använda sin penis som ett ”mass förstörelsevapen”, samt att män gärna får ”sluta böja våra kroppar i så många fysiskt torterande ställningar som möjligt.”

”Om det inte vore för mycket besvär för dig och ditt otåliga stånd, några minuters förspel skulle inte skada. Åtminstone 15 minuter”skriver hon vidare.

View this post on Instagram

Dear men: please don’t tell me to smile when you see me on the street. Please don’t call me a ‘slut’, ‘bitch’ and ‘ugly’ when I don’t respond to your unsolicited DMs. Please don’t call me a “triggered feminist” when I reply to comments on my posts telling me I need to lose weight by explaining that, actually, I don’t owe you my body. It’s NOT👏MY👏JOB👏TO👏BE👏ATTRACTIVE👏TO👏YOU. I don’t owe you my appearance, my response, my smile or anything else. And if you truly think my work is about looking ‘sexy’, you’ve missed the point.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 T-shirt by @chnge

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

Inte bara männens ansvar

Enligt en brittisk studie har 42 procent av kvinnor ”värdelöst sex” vardagligen, men Nadia Bokody tror att siffran är högre än så – mycket högre.

Hon vill dock klargöra att allting ligger inte på mannen. Om du som kvinna vill ha bra sex tipsar sexexperten om att du ska inte tro att partnern kan läsa dina tankar.

Nadia argumenterar om att det är skadligt för allihop att hålla tyst om vad man gillar och inte gillar. Att det är viktigt att man pratar om vad man faktiskt tycker om.

Både män och kvinnor.

”Det skadar våra äktenskap, vår fysiska och psykiska hälsa, och vår självbild. För när vi inte kommunicerar kring något så viktigt som vår njutning förlorar vi en liten bit av oss själva”, skriver Nadia Bokody.

”Så låt oss vara ärliga nu, även om det skadar ett par egon: Sexet hittills har inte varit kanon, killar, men jag säger det här eftersom jag vet att ni är kapabla till så mycket mer och bättre”avslutar hon sin krönika.

Dela på Facebook
Annons