Nöje

Sigrid Bernson och Samir Badran – återförenades i Let’s dance

Annons
av extraextra
27 maj, 2019
Annons

I januari var det solklart att relationen mellan Sigrid Bernson och Samir Badran tagit slut.

I fredags så återförenades ex-paret i Let’s dance på TV4.

Annons

Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30, träffades när de dansade ihop i ”Let’s dance” 2017. Det var gnistor som flög mellan dem och det tog ingen längre tid innan de blev ett par.

Efter två år tillsammans så gjorde de slut i januari. Det var i ett Instagram inlägg där Samir gick ut med att förhållandet tagit slut och han förklarade samtidigt varför de valde att gå enskilda vägar.

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir och fortsatte:

”Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Strax efter deras uppbrott så reste Sigrid utomlands för att få tänka för sig själv.

”Jag vill egentligen berätta vad som har hänt och varför jag mår så dåligt just nu.  Det kommer att komma men jag måste komma bort en stund från allt som har varit och bara läka just nu”, skrev hon då på Instagram.

Anledningen till deras återförening i Let’s dance

Det var i en video på Instagram där man först fick höra om att Samir Badran och Viktor Frisk kommer att vara i fredagens semifinal.

”WOHO! I morgondagens semifinal av Let’s dance kommer Samir & Viktor att släppa sin nya låt ”Odödlig”, skrev de till följd av en video på Samir och Viktor:

– Vi kommer till Let’s dance, och vi kör den live i livesändning, säger Samir.

Trots att Sigrid Bernson redan åkt ut ur tävlingen så kommer hon ändå tillbaka för att dansa i öppningsnumret. Vilket betyder att ex-paret blev återförenat i fredagens program som var.

Dela på Facebook
Annons