Allmänt

Skickade förbjuden bild till sina kollegor – fick sparken

Annons
av extraextra
19 mars, 2020
Annons

En man råkade skicka ut ett massmejl till sina kollegor – som inkluderande en bild på mannens egna könsorgan.

Efter händelsen blev han sparkad från jobbet på JFK flygplats.

Annons

Det gäller att inte ha för bråttom när man ska skicka iväg mass-utskick på mejlen. Detta var något som Robson, en säkerhetsansvarig på JFK flygplats, fick betala ett högt pris för.

Robson skulle svara på ett mejl angående en parkeringsolycka på flygplatsen – då han av misstag råkade skicka med en bild på sitt eget könsorgan i mejlutskicket. Mejlet gick ut till över 20 kollegor och underordnade. En av dessa beskriver bilden som ”från midjan och neråt, helt naken med penisen ute, magen och allt”, enligt New York Post.

Sprang runt och försökte radera mejlet

Men det tog inte många sekunder innan Robson själv insåg misstaget, och sprang runt på kontoret för att försöka radera mejlet i folks datorer. Robson skickade till och med ett förlåt-mejl till alla inblandade där han skrev:

”Tidigare i morse när jag skickade ut ett meddelande om en trafikolycka, hade jag tagit flera bilder av bilen. Av misstag, råkade jag lägga in ett mycket olämpligt foto och utan att inse misstaget skickade jag ut mejlet. Snälla, acceptera min uppriktiga ursäkt. Jag är verkligen ledsen.”

Stängdes av

Men det var redan för sent. Han beordrades att lämnaarbetsplatsen och man återkallade alla hans autentiseringsuppgifter. Men enligt MikeMcKeon, talesman inom organisationen, ska Robsons arbetsgivare ha valt att endast stänga avhonom, istället för att ge honom sparken, enligt New York Post. Så, om Robson får behålla jobbet återstår alltså att se.

Dela på Facebook
Annons