Mat

Sommarens hetaste nyhet – hallonlakrits pinnglass

Annons
av extraextra
15 maj, 2019
Annons

Hallon och lakrits är den oslagbara kombon för många godis älskare – nu har kombon blivit till en glass.

Kombinationen med hallon och lakrits är det som många tycker är det bästa som finns. Det söta från hallonet och sältan från lakritsen.

Annons

Tidigare så kom det besked om att en ny hallonlakrits-glassbåt skulle komma ut till denna sommar, och nu har de även gått ut med att ännu en till hallonlakrits-glass variant kommer att komma ut.

Det är i juni som Hemglass lanserar den nya pinnglassvarianten av hallonlakritsskallen. De samarbetar med godisföretaget som ligger bakom den populära hallonlakritsskallen, Bubs.

– Vi har jobbat länge för att få fram den perfekta konsistensen och smaken på glassen till Sveriges mest älskade godis. Nu hoppas vi att det kan bli Sveriges mest älskade glass också, säger Anders Granath, chef affärsutveckling, Hemglass Sverige, i ett pressmeddelande.

Bildkälla: Bubs Godis

Hallonlakrits har tidigare funnits som bubbelvatten, glögg med mera. Dock så är pinnglass den hetaste nyheten i sommar.

Samarbetet med Hemglass känns naturligt för oss. Det är ett lekfullt och folkligt varumärke som passar vår personlighet bra. Känslan av att köpa lördagsgodis och att stå vid glassbilen är slående lika, även om det handlar om olika typer av produkter. Det känns spännande att ge sig in i glasskategorin med en produkt som har alla möjligheter att bli en ny favorit i glassbilen. För BUBS Godis är det också roligt att ta steget ut från traditionella butiker. Glassbilen är nästan som hemleverans, säger Henrik Elfwing som är vd på BUBS Godis.

Dela på Facebook
Annons