Skoj

Sonen hittar ett gammalt julfoto – då ser han den häpnadsväckande detaljen och delar bilden direkt

Annons
av extraextra
20 januari, 2019
Annons

Jag minns när jag var liten. Då var man inte särskilt förtjust i att vara med på bild. Men så här på äldre dar så tycker man det är lite tråkigt att man inte var med på fler foton.

När man kollar tillbaka på foton är det precis som att resa tillbaka i tiden. En bild förevigar verkligen ögonblick och får oss att minnas.

Annons

När man kollar på gamla foton så kan det hända att man är mer uppmärksam än när fotot togs. Man kan hitta detaljer som man aldrig tidigare sett eller så är det bara någonting som man glömt.

Matthew Anderson fick nyligen uppleva det här. Han hittade ett gammalt julfoto på sin familj när han gick igenom gamla grejer.

På en av bilderna så uppmärksammade han en detalj som han aldrig tidigare sett. Han blev tvungen att dela med sig av den och nu har människor över hela världen roat sig över den lilla detaljen.

Fotot där man set Matthew tillsammans med sin syster och föräldrar spred sig snabbt.

Källa: Twitter

Vid en första anblick så ser det ut som vilket familjefoto som helst. Men när man kollar lite närmare hittar vi detaljen som Matthew såg. Ser du detaljen som Matthew la märke till?

Kolla i hans bröstficka!

Källa: Twitter

”Jag postar det här gamla julfotot eftersom jag precis insåg att min bröstnäsduk är min systers hamster.”, skrev han på Twitter.

Tänk att han inte hade lagt märke till det här förrän flera år efter. Detta är verkligen ett bevis på hur underbara tillbakablickar kan vara.

Dela på Facebook
Annons