Familj

Sonen kom hem med enormt meddelande på magen – Nu rasar mamman mot förskolelärarens tilltag

Annons
av extraextra
2 juni, 2020
Annons

Heather Chisum från USA är en ensamstående tvåbarnsmamma som jobbar och sliter för att få livet att gå runt.

Hon har inte mycket tid över på dagarna – så därför blev hon minst sagt chockad när hon hämtade sig son på förskolan och upptäckte att han fått ett meddelande skrivet över hela magen.

Annons

Heather har två barn, Fin och Milo, varav båda är i förskoleålder. Båda två går på samma förskola, och personalen har som rutin att lägga en ”dagsrapport” i barnens medhavda lunchlåda där de skriver om hur deras humör har varit under dagen, om det hänt något speciellt och när de har bytt blöja på barnen.

Men när Heather inte haft tid att läsa dagsrapporten tog förskoleläraren till något som fick Heather och tusentals andra att förfäras över tilltagen – för förskoleläraren hade nämligen skrivit över hela Milos mage.

So. I need opinions. Am I right to be furious about this? Or am I over reacting? I really need your opinions guys,…

Publicerat av Heather Chisum Måndag 27 januari 2020

Heather berättar om händelsen på Facebook:

”Varje dag när jag hämtar Fin och Milo från förskolan finns det en liten lapp i lunchlådorna. Där står det litegrann om vad han varit på för humör under dagen, vilken tid de bytt hans blöjor och om jag behöver fylla på hans blöjförråd på förskolan, som en slags dagsrapport. Jag är en ensamstående småbarnsmamma med ett heltidsjobb – så ursäkta mig om jag inte läser den rapporten varje dag.

Jag gissar att de skrev i dagsrapporten igår att Milo behöver påfyllning av blöjor, vilket var något jag missade. Jag träffar dock många av förskolelärarna vid hämtning och lämning, vilket jag kan tycka att de kan flagga lite för. De behöver inte tjata, men någon av dem hade snällt kunnat säga ’Du Heather, din son behöver blöjor ifall du missade att läsa dagsrapporten?’

Men istället fick jag upptäcka att de har skrivit över Milos mage med permanent penna?! Jag upptäckte det när jag skulle byta hans blöja senare på kvällen, så han har förmodligen gått runt med det hela dagen. Men ingen av lärarna sa något.

På magen stod det ’Mamma jag har slut blöjor, snälla läs min dagsrapport’.

Jag har försökt ta bort det i flera timmar med hjälp av våtservetter, men det går inte bort. Jag hade tänkt att vi skulle åka till stranden imorgon så pojkarna fick leka, men det kan jag inte nu eftersom de har skrivit över hela honom.”

Publicerat av Heather Chisum Måndag 27 januari 2020

Inte första gången

Hon berättar vidare att detta inte är första gången det händer, då det inträffade för bara några månader sedan.

Heather lade upp bilder på Milos mage på Facebook tillsammans med berättelsen av historien – något som omedelbart fick tusentals reaktioner. Flera hundra människor kommenterade och uttryckte sin ilska mot förskoleläraren. Många uppmanade Heather att kontakta den ansvarige för förskolan – något som hon gjorde, och dagen därpå fick förskoleläraren avsluta sin anställning.

Vi förstår verkligen Heathers ilska, så här får det inte gå till!

Dela på Facebook
Annons