Skoj

Svensk tjej frågar andra om deras konstigaste sexupplevelser – nummer 3 är det sjukaste

Annons
av extraextra
6 maj, 2020
Annons

Vi alla har varit med om mer eller mindre pinsamma och konstiga händelser i livet.

Vissa har varit med om flera medan andra kanske tagit det säkra före det osäkra för att inte bli överraskade på ett oönskat sätt.

Annons

För ett tag sedan la en svensk tjej i 19-års åldern ut en fråga i en grupp på Facebook. Hon skrev att hon hade tråkigt och frågade om andras absolut ”skevaste” sexupplevelser. Hon var först ut med att berätta sin absolut konstigaste sexupplevelse.

Svaren som sedan kommer in är minst sagt roande.

Vi vill varna våra läsare att det kan vara bra att sluta läsa här om du är känslig. Vi kan inte garantera att du inte får upp kvällsmaten när du läser vissa av svaren.

Så här skrev hon i sitt inlägg.

”Okej jag har tråkigt.. så vill höra era absolut skevaste sexupplevelser..

Min är när jag träffade en sjukt snygg kille, såg sådär riktigt badboy ut.. vi hamnade i sängen , de va rätt dött, så bad honom strypa mig, varpå han stannar upp, tittar på mig o går iväg.. gick o frågade vad som var fel, ”jag vill inte känna mig som en våldtäktsman”…. well..”

Det dröjde inte länge förrän fler hakade på och började berätta om konstiga upplevelser som de varit med om.

1. Aj, aj, aj. Det här måste gjort fruktansvärt ont.

”Det värsta jag har varit med om är med ett ex till mig,,, vi hade haft sex och istället för att rulla av kondomen drog hon av den,, pga glidmedlet blev det att den gled henne ur händerna,,, slangbella principen, det gjorde mycket ont.”

2. Som Anna i Solsidan sa en gång i tiden, ”Jag tror musslan slöt sig”.

”Värsta var nog för länge sen. Jag och en kille jag höll på med låg i en säng och strulade lite grann. Han tog på mig och jag på honom. Jag gled ner med handen och smekte han på låret upp mot k**en. Då säger han ”jag kommer snart tillbaka ” och reser sig och går ut ur rummet. Ca 2-3 minuter efter så kommer han in igen och lägger sig bredvid och säger ”jag kom i byxan”…. Musslan slöt sig där rätt duktigt så vi gjorde annat.”

3. Det måste blivit väldigt dålig stämning när han gjorde det här fyndet.

”Har hittat en kondom i en superhet tjej. Jävligt illa för jag slicka henne först fy faaaaan”

4. Vi förstår att den här snubben minns det här.. kanske inget man vill minnas dock.

”En tjej jag var med fes mig i ansiktet under 69an fy fan haha det är många år sen men det sitter fortfarande kvar !”

5. Det här skulle jag heller aldrig glömma.

”Var la kanske 13-14år och va och tälta, plötsligt fick tjejen för sig att spruta grädde på pattarna och alla var glada förutom en. När det var hans tur att slicka av det så sa han. ”Det går inte, jag är laktosintolerant”. Kommer komma ihåg den resten av livet”

6. Klart att mamma måste godkänna den potentiella svärsonen innan det blir något

”Satte på en kvinna som jag hade träffat på krogen och när vi håller på som bäst så kläcker hon ur sig att jag hade passat bra ihop med hennes dotter. Tänkte trekant med en gång. Men blev aldrig något mera efter det.”

7. Det här kan man kalla för Walk of shame..

”Följde med en tjej hem från krogen och hade en trevlig stund. Precis innan vi blev färdiga sa hon, ta dina kläder och gå min man är på väg hem… Där gick inga bussar och taxin hade lång väntetid, fick bli en promenad mitt i natten”

Tyckte du det här var underhållande läsning så DELA det här vidare om du vågar.

Dela på Facebook
Annons