Skoj

Sveriges 10 sexigaste killnamn – är ditt namn med på listan?

Annons
av extraextra
14 februari, 2020
Annons

Sveriges 10 sexigaste killnamn

Om du inte hittar ditt namn i listan, så behöver du inte vara ledsen. Den här listan är mest framtagen på skoj!

Men om inte ditt namn finns med på listan, får du gärna tagga en vän vars namn finns med. Jag lovar att din vän kommer bli glad när han läser sitt namn i listan.

Annons

Är du redo? Då kör vi!

10. Oscar

Oscars benstruktur är inte av denna värld, du kan inte sluta titta på honom. Han är som ett konstverk. Ett konstverk du vill ligga med.

9. Alexander

Alexandrar är sinnessjukt snygga och har stil och klass som inga andra. De är giftasmaterial in the streets men dirty freaks in the sheets.

8. William

William-killar är galet heta men har också en mjukare sida som bara gör dem ännu hetare. En sexig svärmorsdröm helt enkelt.

7. Jonathan

Jonathan:ar är underbart heta i grå mjukisar om vi säger så… helst skulle det vara det enda de får bära. Någonsin. En Jonathan = en fröjd för ögat.

6. Elias

Elias’ar är MONSTER i sängen, seriöst du har aldrig haft så bra sex i ditt liv som med en Elias. Han är en sådan kille du jämför alla andra med.

5. Daniel

DAMN DANIEL! Daniel-killar är lite smånördiga men på ett sjukt hett sätt. En sån där som får dig att faila med flit på provet för att ha en ursäkt att be om hjälp att plugga.

4. Magnus

Magnus är en riktig bad boy. En sån där som varit med om tuffa tider och har ett mörkt och mystiskt förflutet som du bara måste veta mer om.

3. Sebastian

Sebastian är vacker som en dag, en riktig fotomodell-dröm. Man vill bara tapetsera väggarna med bilder på honom.

2. Jack

Jack’ar har sjukaste kropparna och är dessutom en gudagåva i köket. Med dessa män behöver du aldrig gå hungrig, if you know what I mean.

1. Viktor

Viktor-killar är starka, pålitlig, helt otroligt heta och bara tar en med storm. Om man får en Viktor på kroken kan man skatta sig jävligt lycklig.
Viktor är det allra sexigaste namnet.

Tagga en vän vars namn finns med på listan!

Dela på Facebook
Annons