Nöje

Titiyos stenhårda ord om Danny Saucedo: ”Folk tycker han är lite störig…”

Annons
av extraextra
9 november, 2019
Annons

Danny Saucedo har en rätt så stabil karriär, men enligt Titiyo är hans rykte ökänt.

Utan att ens ha träffat Danny berättar hon vad folk tycker om honom.

Annons

Så mycket bättre firar stort när programmet nu sänts i 10 år. Artisterna växlar med att säga sitt och det blir många tolkningar.

I lördagens program kommer Danny Saucedo, 33, och Niklas Strömstedt, 61, att flytta in på Grå gåsen på Gotland, och just Danny har Titiyo, 52, en del fördomar om.

I avsnittet erkänner hon att hon inte har så bra koll på Danny Saucedo men att det hon hört från honom är långt ifrån charmande.

– Danny är nog den som jag känner till minst, han är lite ökänd, säger Titiyo framför kameran.

Bildkälla: TV4

Titiyo om Danny: ”Han har ett sätt”

Danny Saucedo är en av de yngsta i årets Så mycket bättre-uppställning, men trots detta har han en stabil karriär som han kan stödja sig på. Hans genombrott var i Idol 2006 och har sedan dess funnits bakom stora hits som In da clubAmazingDör för dig och Brinner i bröstet. Han har de senaste åren gjort succé med sina krogshower och förra veckan hade han premiär för The Run(a)ways.

Trots hans framgångar hävdar Titiyo att Danny Saucedos rykte kunde ha varit mycket bättre.

– Folk tycker väl att han är lite störig, att han har ett sätt och att han är lite självgod, bla bla bla. Men oftast stämmer inte alltid sådant, han kommer säkert vara skittrevlig. Väldigt spännande om han inte är det, för det är jävligt trevligt här, säger hon i programmet.

Bildkälla: TV4

”Var inget groll mellan dem”

Så mycket bättres exekutiva producent Martin Nygren fanns på plats under inspelningarna på Gotland. Han berättar att det inte fanns någon spänning mellan artisterna som han kände till.

– Det var inget groll mellan dem på något sätt, det var nog inte mer än att hon bekände en förutfattad mening, säger han till Hänt.

Dela på Facebook
Annons