Nöje

Tittarna anklagar Robinson-deltagaren för fusk

Annons
av extraextra
15 maj, 2019
Annons

I måndagens avsnitt av Robinson var det dags för en pristävling.

Nu anklagar tv-tittarna en deltagare för att ha fuskat sig till vinsten.

Annons

Årets Robinson är inne på den sista versen och deltagarna är betydligt färre. I måndagens tävling fick deltagarna bilda par om två och två.

Pristävling gick till som så att den ena personen i laget skulle ta sig igenom en bana med ögonbindel på medan den andra stod längre bort och guidade den ”blinda”.

De vinnande paret var Bonnie Almerstedt, 45, och Emilio Strukelj, 28. Emilio var den som hade på sig ögonbindel och Bonnie var den som guidade.

Emilio tog sig runt banan oerhört snabbt och utan fel med hjälp av Bonnies instruktioner.

– Det här var verkligen som att komma tillbaka till sin tjänstgöring på militären, säger Emilio om tävlingen.

TV4

Kritiska kommentarer

På Robinsons Facebook sida trillar dock kommentarer in en efter en och många påstår att Emilio har vunnit genom fusk. De menar att Emilios ögonbindel inte satt på ordentligt och att han har sett hela banan.

Precis sett dagens avsnitt där vissa hade förbundna ögon, när man ser Emilio ta på sin bindel satt den rätt löst så jag undrar om han inte såg då han böjde huvudet bakåt hela tiden och gick rätt på allt utan missar, tänker jag”, skriver en kritisk tittare.

”Det satt vi hemma i soffan och sa också när han vann så lätt/fort. Sen spolade vi tillbaka och det syntes så väl att han såg. Hur kunde Anders missa det?” skriver en annan som håller med om fusket.

TV4

Annan teori

Det finns dock personer som har en annan teori och menar att allt har gått rätt till i tävlingen.

Tydligen hade alla några slags mörka glasögon under bindeln så fusk tror jag ej på! Han va duktig helt enkelt”, skriver en person.

Dela på Facebook
Annons