Nöje

Tittarna chockas efter bilden på nya snygg-bonden: ”Är det Samir Badran?”

Annons
av extraextra
5 mars, 2019
Annons

Det var under måndagen som Linda Lindorff gav oss en liten sneak-peak på årets nya snygg-bonde – och bilden har fått tittarna att jubla.

Linda Lindorff och produktionen reser just nu runt i landet för att ta bilder och spela in presentationer för årets bönder till populära tv-programmet ”Bonde söker fru” som drar igång i april.

Annons

Under gårdagen fick vi se ett halvt ansikte på en av årets bönder och han har fått tittarna minst sagt exalterade. En hel del personer tror att det är Samir Badran som gömmer sig under den gula jackan, men Linda kan avslöja så mycket som att Samir inte är med i Bonde söker fru.

”Igår lade jag ut den här bilden, och oj vilken respons det blev. Väldigt kul ju och lovande på många vis. Kul är också att vissa tror att det är Samir som gått och blivit bonde. Han har förvisso varit med i Farmen VIP så han har ju vistats en del på bondgård och ja lärt sig en hel del… men nä det kan jag faktiskt avslöja redan nu – Samir är inte med i Bonde söker fru”, skriver hon på sin blogg.

View this post on Instagram

Här är bonde nr 5! Det första man lägger märke till hos denna 28 år gamla bonde är hans isblå ögon – lite som en ung John Travolta 😘 därefter skrattet. Det här är spontan, snygg och sprallig storbonde bosatt på en ö omgiven av familj och vänner – och inte mindre än 750 kor. Han kan inte tänka sig nåt annat än jobba som bonde och älskar det – lika mycket som han älskar platsen han bor på. Innan bonde söker fru hade han aldrig flugit.. 😘 Han älskar också dansband, djur och barn – han är själv pappa till två flickor och vill gärna ha fler. ❤️❤️❤️ Det här är en så underbar ung man, han vet vad han vill, är driven och bondeerfaren. Bryr sig om hur han ser ut utan att kännas fåfäng och söker en glad, sprallig tjej som gärna får va lite piffig – är det månne dig han borde träffa? Eller känner du nån du tror skulle passa – tagga och skicka hjärtan! Den här killen är jag rätt säker kommer att bli kysst i sommar 😘 @bondesokerfrutv4 @tv4 #åretsbönder #nyabönderna

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

På sin Instagram delar Linda med sig av en lång beskrivning av den hemliga bonden.

”Det första man lägger märke till hos denna 28 år gamla bonde är hans isblå ögon – lite som en ung John Travolta 😘 därefter skrattet. Det här är en spontan, snygg och sprallig storbonde bosatt på en ö omgiven av familj och vänner – och inte mindre än 750 kor.”, skriver hon och fortsätter:

”Han älskar också dansband, djur och barn – han är själv pappa till två flickor och vill gärna ha fler. ❤️❤️❤️ Det här är en så underbar ung man, han vet vad han vill, är driven och bondeerfaren. Bryr sig om hur han ser ut utan att kännas fåfäng och söker en glad, sprallig tjej som gärna får va lite piffig”

 

Dela på Facebook
Annons