Nöje

Tittarna kritiserar Soraya Lavasani efter gesten i Nyhetsmorgon: ”Fjantigt”

Annons
av extraextra
10 september, 2019
Annons

Nakenchocken i Nyhetsmorgon-studion fick Soraya Lavasani att täcka för ögonen

Nu kritiserar TV4-tittarna henne för sin reaktion.

Annons

Förra månaden återförenades programledarna Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, i TV4:s Nyhetsmorgon. Båda var tillbaka från sina semestrar, de var helt utvilade och redo för att leda programmet igen.

Innan programledarna drog iväg på semester delade Jesper Börjesson ett inlägg på Instagram där han berättar om sina varma känslor han har för både Nyhetsmorgon och sin parhäst, Soraya.

”Vi har stått bredvid varandra nu i stort sett varje mån, tis och ons i Nyhetsmorgon sedan i höstas. Hoppas att ni gillar att hänga med Soraya Lavasani och mig på morgnarna. Vi gillar nämligen att jobba för er”, skrev han i inlägget.

Soraya svarade med en kommentar på inlägget:

”Åh. Blir lite sentimental trots att jag längtar efter semester”, skrev hon.

View this post on Instagram

God morgon❣️Starta dagen med @sorayalavasani och @jeppeborjesson ☀️☕️ #nyhetsmorgon #nymo

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

Tittarnas glädje efter återföreningen

Trots att både Jespers och Sorayas sommar har varit väldigt skön så längtade de båda tillbaka till jobbet och att få leda programmet tillsammans igen. Det var inte bara programledarna som var glada när de återförenades i Nyhetsmorgon-studion i början av augusti. TV4-tittarna var jätteglada över att få se programledarduon tillbaka i rutan igen.

Välkomna tillbaka! Två pigga och glada programledare. Ni har också erfarenhet vilket gör att ni kan hantera olika situationer. Ingen synlig konkurrens mellan er. Lycka till med dagen!”, skrev en tittare på Nyhetsmorgons Facebook-sida.

Äntligen är ni tillbaka”, skrev en annan.

View this post on Instagram

Härliga måndag med @sorayalavasani och @jeppeborjesson ❣️Häng med! ☀️

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

Kritiken mot Soraya

Under måndagen ledde Soraya lavasani och Jesper Börjesson Nyhetsmorgon tillsammans som de gjort så många gånger förut. I programmet gästades de av komikern Anders Jansson, 51, och kockarna Tareq Taylor, 50, och Paul Svensson, 45.

Förutom detta spelades det upp en video om TV4-sporten – för att uppmärksamma att TV4-sporten fyllde 25 år förra veckan. Dock innan videon ens hade startat tog Soraya upp sina papper och höll för ögonen. Detta efter att det visades upp en storbild i studion med ett foto på de före detta medarbetare från TV4-sporten. Det var bland annat Peppe EngPeter Jihde och Patrick Ekwall som stod med bara överkroppar, utan tröjor i bilden.

”Nakenchock”, konstaterade Mattias Tjernström.

Soraya blev lite överväldigad av synen och tog upp sina papper för att gömma sig.

”Jag kan inte titta på den här, det är så… ja, vad ska jag säga”, sa Soraya Lavasani.

Det var när TV4 delade Nyhetsmorgon-inslaget på Facebook som tittarna kritiserade Sorayas gest. Det är flera av tittarna som delar med sig deras åsikt och menar att Soraya borde reagerat på annat sätt.

”Löjligt, har hon aldrig sett en man utan tröja”, skriver en tittare.

”Konstig reaktion!”, konstaterar en annan.

”Fjantigt det var väl inget att bli chockad för”, skriver ännu en.

Dela på Facebook
Annons