Nöje

Tittarnas kritik efter upptäckten om Gottfrid Krantz i Idol

Annons
av extraextra
18 september, 2019
Annons

I måndagens avsnitt av Idol var Gottfrid Krantz en av två som gick vidare till fredagsfinalerna.

Men efter en upptäckt riktar många tittarna kritik mot hans medverkan i Idol.

Annons

På måndagen var det fem killar som tävlade om att vinna tittarnas hjärtan för att ta sig vidare i tävlingen och jurymedlemmarna Nikki Amini, 34, Anders Bagge, 51, Kishti Tomita, 55, och Alexander Kronlund, 47, får ta ett steg tillbaka.

Tidigare i veckan kritiserades Idol-upplägget om att dela upp kvalveckan i grupper om män och kvinnor istället för att dela upp i talang.

”Varför ska de va könsuppdelat???? Blir vansinnig de handlar om talang inte kön! Är de fler killar en tjejer som är bäst å bör gå vidare eller vise versa then so be it! Bojkottar snart, fy vad arg jag blir ”, skrev en person i en kommentar.

Trots kritiken fortsätter Idol med samma upplägg och i måndags var det Tusse Chiza och Gottfrid Krantz som knep de två första platserna inför fredagsfinalerna.

På Facebook är det många som gratulerar killarna som gått vidare men det riktas även en del kritik mot ena deltagaren.

Vissa tittare har nämligen uppmärksammat att Gottfrid redan har en artistkarriär bakom sig. Gottfrid är sångare i rockbandet Krantz & Krantz. Bandet släppte ett album 2011 och ännu ett tidigare i år.

Nu tycker flera tittare att det är konstigt att en person som redan har en sångkarriär får vara med i Idol.

”Så klart bra men han är ju redan etablerad artist. Gett ut skiva skriver låtar har uppträdande med orkester.osv. Lite orättvist. Trodde tävlingen var för nykomlingar”, skriver en person i en kommentar.

”Jättebra men har ju ganska stor erfarenhet innan Idol”, skriver en annan.

Dela på Facebook
Annons