OJ

Tjejer berättar om sina sjukaste sexskador: ”Bröt hans dolme”

Annons
av extraextra
27 februari, 2019
Annons

De flesta av oss har förmodligen skadat oss lite lätt när vi lekt runt i sänghalmen. Ett litet blåmärke, en skallning eller ett hemskt sendrag – men det är inget emot dessa tjejers sexskador.

Här nedan delar 9 tjejer med sig av sina värsta skador – som uppstått under sex.

Annons

”Knät åkte ur led”

”Jag skulle lägga mig över honom samtidigt som han låg kvar så hela hans kroppstyngd hamnade på mitt ben och mitt knä ba klucka ur led. Jag skrek och grät. Han sträckte på mitt ben i panik och klucka tillbaka det, sjukaste jag vart med om”

”Bröt hans dolme”

”Jag råkade bryta en killes dolme, strängen, när jag red av honom. Den råkade slinka ut och när jag satte mig ner så brast den. Det var rätt pinsamt när han skulle förklara för ambulansen hur de hela hade gått till.”

Ingen förklaring

”Jag bröt min lilltå”

”Gjorde så ont att jag spydde”

”Jag fick ett njurstensanfall precis när han skulle komma i mig och smärtan var så intensiv att jag spydde honom rakt i ansiktet samtidigt som han kom”

”Spräckte en cysta”

”Vi fick avsluta mitt under sexet och åka till akuten för jag hade sån sjuk smärta i magen som strålade nedåt. Det visade sig vara en cysta som sambon troligtvis spräckt när vi hade sex.”

”Gynekologen fick sy ihop mig”

”Jag fick andra gradens sprickskada i underlivet och fick åka till gynakuten och sy ihop allt. Vi hade sex bakifrån och han glider ur mig mitt i en rörelse och stöter in rakt in i mellangården. Jag började skrika och inser att det rinner blod ur mig. Gynekologen tittade och bleknade lätt och utbrister ’oj’ min eftermiddag avslutades med att en läkare sydde ihop mig”

”Slog huvudet i ett eluttag”

”Var full en gång när jag hade sex och vi körde doggy i hans säng, och bredvid sängen fanns ett eluttag. Jag ramlade ner och lyckades slå pannan rakt i eluttaget. Fick ett märke mellan ögonbrynen som var lika stort som en tia. Hade kvar i två tre veckor”

”Vassa naglar”

”Jag och en snubbe var hemma hos mig och började hålla på. Under förspelet när han pillade så känner jag att det sticker till i fiffin, men det va inte så farligt så vi fortsatte. Under sexet så sved det också lite men vi fortsatte ändå. När jag går till badrummet för att kissa efteråt så svider det så mycket att jag nästan ville gråta. Jag tittar ner mot mina lår och ser att jag har blod längs minna innelår.

Dagen efter ringde jag till sjukvårdsupplysningen och förklarar läget. Sköterskan frågade mig om jag hade använt något vasst föremål och jag svarade ’nej, inte om man inte räknar med han dåligt klippta naglar’. Hon skrattade lite och hänvisade mig till gynekolog och jag fick en salva som gravida kvinnor ska ha använt efter förlossning”

”Virknålen”

”För några år sedan skulle jag och mitt ex ta en snabbis. Jag red av honom så han drog bara ner sina byxor lite grann. Men av någon anledning hade han en virknål i byxfickan. Den nålen fick jag inkörd i baksidan av mitt låret och fick inte ut den på grund av kroken. Så jag satt fast i honom och byxorna. Tog en stund att få ut den men till slut lyckades han lirka ut den, jag har fortfarande ett ärr.”

Dela på Facebook
Annons