OJ

Tonåring försökte ha samlag med bikupa – tvingas till akutvård med svåra skador

Annons
av extraextra
21 februari, 2020
Annons

Det gäller att tänka efter och agera smart – även om man är lite pilsk.

Annars kan man få ångra sig rejält.

Annons

En amerikansk tonåring som körde in sin penis i en bikupa kan nog skriva under på det här – i alla fall nu i efterhand. Hans skador blev så pass allvarliga att han tvingades till akutvård av specialistläkare, skriver World News Daily Report.

Försökte ha samlag – med bikupa

För ja, en pilsk 14-åring – som är allergisk mot bin – togs till Naples Community Hospital efter att ha drabbats av en svår anafylaktisk chock. Anledningen var att han hade kört in sin penis i en stor bikupa, vilket sajten World News Daily Report var först med att rapportera.

Det är svårt att bedöma sanningshalten i den här nyheten då få andra sajter valt att skriva om incidenten. Vi är alltså inte helt säkra på huruvida det här stämmer helt eller inte – och vill vara tydliga med att poängtera just det.

Med tanke på att folk tar till det ena knepet efter det andra för att nå sexuell tillfredsställelse, så hade det dock inte förvånat oss om det är sant. Det hela har dessutom diskuterats på forumet Reddit.

Fanns ingen honung hemma

Den stora bikupan ska ha funnits under familjens balkong – och när den hormonstinne tonåringen försökte ”ha sex” med den, så blev han attackerad av en svärm med bin.

– En av hans vänner sa till honom att ha sex var som att köra in sin penis i en mugg med varm honung. Jag antar att det inte fanns någon honung hemma, säger pappan, enligt World News Daily Report.

Anne Gibson på Naples Community Hospital poängterar att experimenterande är både vanligt förekommande och hälsosamt – så länge man inte tar alltför stora risker – för unga killar och tjejer.

Så kan det gå om man inte tänker efter när lusten faller på. Det finns verkligen tokstollar överallt! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!

Dela på Facebook
Annons